€ 720,-- per maand (excl. BTW)

Nagenoeg nieuwe bedrijfs- of opslagruimte van circa 200 m² BVO met voorterrein. De loods is op een kleinschalig bedrijventerrein aan de noordkant van het dorp Ophemert gelegen op enkele kilometers van belangrijke provinciale wegen, de A15 en A2. De loods bestaat uit een kolomvrije bedrijfsruimte zonder vertrekken. De loods is gereed voor gebruik inclusief verlichting. De te verhuren ruimte is 80% van het oppervlak van het gebouw waarvan de eigenaar/verhuurder het overige deel gebruikt. Keurige en nagenoeg nieuwe bedrijfsruimte voor een redelijke huurprijs per maand.

De Geer 1T1 ligt op het bedrijventerrein De Geer aan de noord-westzijde van de kom van Ophemert. Hoewel het bedrijventerrein nabij de dorpskern van Ophemert ligt is het niet nodig om de kern te doorkruisen. De Geer 1T1 ligt in het zicht van de Bommelsestraat; de doorgaande weg langs het bedrijventerrein. De ligging nabij de Bommelsestraat en Pippertstraat zorgt voor een efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A15 en de A2. In de directe omgeving van het pand liggen diverse typen bedrijven en kantoren waarvan sommige met een bedrijfswoning.

Oppervlakten en afmetingen: totaal oppervlak te verhuren perceelsgedeelte circa 310 m²; oppervlak voorterrein circa 110 m²; bruto vloeroppervlak circa 200 m² BVO; netto vloeroppervlak circa 186 m² VVO; vrije hoogte variërend van 4,6 m¹ tot 7,5 m¹; inhoud circa 1.250 m³; overheaddeur 3,6 m¹ breed en 4,2 m¹ hoog.

De bedrijfsloods is recent in de huidige vorm gebouwd. Het pand is opgetrokken middels een stalen constructie, voorzien van een gemetselde plint en geïsoleerde wandpanelen. In de gevel zijn enkele deuren aangebracht. De vloer bestaat uit bestrating met betonklinkers. Het dak is voorzien van geïsoleerde geprofileerde dakpanelen. Het te huur aangeboden gedeelte van de loods is 80% van het beschikbare vloeroppervlak; het overige deel van de loods is semipermanent afgescheiden van het te huren gedeelte. De bedrijfsloods is voorzien van een handbediende industriedeur in de voorgevel en een loopdeur in de zijgevel. De loods wordt verlicht door twee rijen tl-armaturen. Het gebouw beschikt over een elektra en wateraansluiting. Een gasaansluiting is per heden niet aanwezig maar wel voorbereid. Sanitair en pantry zijn niet aanwezig maar wel voorbereid. Het pand beschikt over een inbraakalarm.

De bedrijfsruimte zal leeg en bezemschoon worden opgeleverd. Een gewijzigd opleveringsniveau met bijvoorbeeld verwarming of een toiletruimte is bespreekbaar.

Het buitenterrein voor het bedrijfspand is voorzien van klinkerbestrating; het terrein direct voor de bedrijfsloods behoort tot het gehuurde en kan gebruikt worden ten behoeve van parkeren. Het buitenterrein naast en achter de loods behoort niet tot het gehuurde. Het buitenterrein mag niet worden benut voor buitenopslag. Er zijn in de bestrating drie parkeervakken aanwezig. Langs de openbare weg mag aan De Geer niet worden geparkeerd en laden en lossen dient op eigen terrein plaats te vinden.

Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. De huursom is inclusief het gebruik van het buitenterrein direct voor de bedrijfsloods. Betaling via incasso per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur exclusief omzetbelasting. Servicekosten bestaande uit bijvoorbeeld elektraverbruik en waterverbruik worden via een voorschot in rekening gebracht en jaarlijks afgerekend. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. Voor de duur van de overeenkomst wordt uitgegaan van een periode van 5 jaren en 5 optiejaren. Een kortere periode is bespreekbaar. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg.

Uitgebreide brochure inclusief plattegrond is beschikbaar.