€ 498.000,-- k.k.

In het buitengebied in agrarisch natuurlandschap gelegen sfeervolle rietgedekte woonboerderij uit 1898 met diverse bijgebouwen (totaal circa 250 m²) en een comfortabel “appartement”. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 2.000 m² eigen grond met siertuin en speelgazon. De woonboerderij is in 2005/2006 gerenoveerd; het “appartement” dateert uit 2008.


Waardenburg ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Waal en maakt deel uit van de gemeente Neerijnen. Waardenburg beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Uitgebreider winkelen kan in het op enkele minuten fietsen gelegen Zaltbommel. In directe nabijheid is een fraai natuurgebied met schitterende uiterwaarden, kasteel en het bos van Neerijnen met o.a. een sfeervolle kasteeltuin. Waardenburg is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen met een directe aansluiting op de A2,  waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De NS-stations van Zaltbommel en Geldermalsen zijn op 30 minuten fietsen van het appartement gelegen. De woonboerderij ligt noordoostelijk van de dorpskern in het buitengebied.

Indeling Woonboerderij

Begane grond: de woonkamer van circa 30 m2 is aan de voorzijde over de gehele breedte van de woonboerderij gesitueerd en heeft een schouw met gashaard, balken plafondafwerking en een eiken parketvloer als vloerafwerking. De meterkast is in de woonkamer geplaatst. De woonkeuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in houtdecor kleurstelling met eikenpaneel, gevarieerde kastruimte met onder andere een vitrine en een carrouselkast en een composiet natuursteen aanrechtblad. De ingebouwde apparatuur is compleet en bestaat uit een keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast en close-in-boiler. De keuken is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een rustige kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Heel erg praktisch is de provisieruimte die wat verdiept is gelegen ten opzichte van de keuken. In het achterhuis is een centrale hal gesitueerd met een betegelde vloerafwerking in een rustige kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. In deze hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een royale bergkast. De toiletruimte is neutraal uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Voorts is er een separate wasruimte met witgoedaansluitingen. De badkamer is neutraal uitgevoerd in een lichte kleurstelling met zwart/witte vloertegel en decorstrip op de wand. De badkamer is voorzien van ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, designradiator en wastafel in meubel. Tot slot is er een grote slaapkamer voorzien van vaste kast en met toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping: overloop met twee dakvensters en diverse gebruiksmogelijkheden; tweede slaapkamer en derde slaapkamer.

Indeling appartement

Verdieping: Gang met garderobenis en bergkast. Woonkamer met een open verbinding met de keuken en de slaap(zolder). In de woonkamer zijn meerdere dakvensters geplaatst. De keuken is voorzien van een moderne hoekopgestelde keukeninrichting en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. De badkamer is keurig met douchegelegenheid, wastafel(meubel), handdoekenradiator, toilet en wasmachineaansluiting. De slaapzolder beschikt over een dakvenster.

Indeling bijgebouwen

Begane grond: Schuur van ruim 60 m2 met opstelplaats van de cv-ketels (2005 en 2008), dit is de ruimte onder het appartement, voorzien van kanteldeur. Tweede schuur van ruim 40 m2, uitgevoerd in hout met carport aan de achterzijde. Voormalige kweekkas van circa 130 m2 met grote toegangsdeuren aan de voor- en achterzijde, in gebruik als opslagruimte, garage, hobbyruimte, etc. En een heerlijke veranda van ruim 30 m2, geplaatst aan de zijde van de siertuin tegen de kas.

Buitensituatie

Direkt naast de woonboerderij is een grote siertuin aangelegd met meerdere terrassen, een speelgazon, tuinhuisje en royale borders met gevarieerde opgaande beplanting.

Bijzonderheden

Dit bijzonder sfeervolle geheel is in een fraaie en verrassende woonomgeving nabij het dorp gelegen. De woonboerderij is in 2005/2006 grondig gerenoveerd inclusief de grotendeelse vervanging van de rieten kap. Het volledig zelfstandige appartement is op het achtererf van de woonboerderij gelegen boven een bijgebouw; het appartement dateert uit 2008. Het appartement kan gebruikt worden als gastenverblijf, voor een inwonend (ouder) kind of het kan worden gebruikt in het kader van mantelzorg. Het perceel en de diverse bijgebouwen bieden uitgebreide mogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s.

Bruto inhoud woonboerderij circa 510 m³; bruto inhoud appartement circa 155 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 645 m³. Bruto vloeroppervlak woning circa 178 m²; bruto vloeroppervlak appartement circa 48 m2; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 247 m². Gebruiksoppervlak wonen circa 202 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 232 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 32 m².

Aanvaarding: in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.

Comfortabel wonen met veel ruimte en mogelijkheden voor hobby’s!