€ 865.000,-- k.k.

In de dorpskern gelegen comfortabel woonhuis in combinatie met een representatief bedrijfspand inclusief een zeer fraai aangelegde parktuin. Gelegen nabij de afslag Geldermalsen van de A15 en op een steenworp afstand van de nieuwbouwwijk De Plantage en bedrijvenpark Hondsgemet. Het totale perceel is maar liefst 2665 m² groot.

Indeling woonhuis

Kelder: provisiekelder; bergruimte; tweede bergruimte.

Begane grond: hal met trapopgang en houten parket vloerafwerking; neutraal uitgevoerd toilet in een lichte kleurstelling; slaapkamer met elektrisch bedienbaar rolluik en aansluitend een neutraal uitgevoerde badkamer in een lichte kleurstelling en voorzien van douchecabine, toilet, wastafel en designradiator; riante woonkamer (circa 50 m²) met een betegelde vloerafwerking (deels voorzien van vloerverwarming), schuurwerk plafond, schoorsteenkanaal met thans een kachel (overname in overleg), toegang tot tuin/terras via dubbel openslaande deuren, een afgesloten toegang tot de kelder en open verbinding met de keuken; keuken met een betegelde vloerafwerking en een fraai vormgegeven inrichting in een hoofdzakelijk antraciet/zwarte kleurstelling met natuurstenen aanrechtblad, veel en gevarieerde bergruimte (lades, kasten en wandplanken) en voorzien van complete inbouwapparatuur: quooker, stoomoven, traditionele oven, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat met friteuse en wokbrander; bijkeuken met een betegelde vloerafwerking, wasmachine- en drogeraansluiting, opstelplaats cv-ketel (Nefit Ecomline), praktisch keukenblok, meterkast en toegang tot tuin/terras en doorgang naar het bedrijfspand.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de tweede verdieping door middel van een steektrap en een doorgang naar het bedrijfspand; tweede slaapkamer met twee vaste kasten; derde slaapkamer met twee vaste kasten; vierde slaapkamer met twee vaste kasten; neutraal in een zwart/grijze kleurstelling uitgevoerde badkamer met ligbad voorzien van douchewand, wastafel(meubel), toilet en designradiator.

Tweede verdieping: overloop (afsluitbaar met een luik); (slaap)kamer met dakvenster; bergzolder.

Indeling Bedrijfspand

Kelder: berging met meterkast en opstelplaats twee cv-ketels (Nefit-ecomline, begane grond en bovenverdieping gescheiden).

Begane grond: winkelruimte/showroom (circa 125 m²) met een betegelde vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte en glazen voorpui met dubbele toegangsdeur; kantoor met een betegelde vloerafwerking en systeemplafond op 2,9 meter hoogte; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; tussenhal met doorgang naar het woonhuis en hardhouten trapopgang; kantoor met een houten vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte, pantry, vaste airconditioninginstallatie en een glazen pui met dubbele toegangsdeur tot tuin/terras en meerdere riante zonneschermen; garage/magazijn, geschikt voor 2 auto’s en voorzien van een elektrisch en op afstand bedienbare toegangsdeur.

Eerste verdieping: overloop; winkelruimte/showroom/kantoor met meerdere dakvensters; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met een voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; werkkast; kantoor- c.q. verblijfsruimte met meerdere dakvensters, laminaat vloerafwerking en een afgesloten doorgang naar het woonhuis; kantoor- c.q. verblijfsruimte met dakvenster en laminaat vloerafwerking.

Het in 1969 gebouwde woonhuis is in 2000/2002 uitgebreid en gerenoveerd. Het bedrijfspand is in 2002 grotendeels nieuw gebouwd. Het onderhoud is op peil, in 2005 is buitenschilderwerk uitgevoerd. Het woonhuis beschikt over uitstekende voorzieningen (complete luxe keuken, twee badkamers en diverse extra’s), veel leefruimte en een hoog wooncomfort.

Voor het bedrijfspand is parkeergelegenheid voor vijf personenauto’s en met passende beplanting, van onder andere platanen, is een bijzonder representatieve uitstraling gecreëerd. Voor- en naast de woning is een functionele siertuin aangelegd met duurzame beplanting. Naast het bedrijfspand is een oprit aangelegd die toegang verschaft tot het perceelsgedeelte achter de bebouwing maar ook dienst doet voor aan- en afvoer van goederen. Deze oprit biedt ruimte voor vrachtverkeer. Achter de bebouwing is een schitterende parkachtige tuin aangelegd met een groot terras direkt aansluitend aan de woning en een afzonderlijk terras aansluitend aan het bedrijfspand. Een gedeelte van de tuin is formeel aangelegd met een groot gazon andere delen zijn onder architectuur aangelegd met weelderige duurzame beplanting en een grote vijver alsmede een verscholen zeer bijzondere vlondertuin met vijver en buitenberging. De tuin achter de bebouwing biedt ruim voldoende privacy en sluit aan de achterzijde aan op agrarisch natuurlandschap van weiland en akkers.

Het complex is gesitueerd in een fraaie woonomgeving in een klein sfeervol dorp. De recent gerealiseerde rondweg heeft de kern van het dorp (de Dorpsstraat) autoluw gemaakt en ook nu nog zijn er verbeteringen in voorbereiding. Het NS-station van Geldermalsen is binnen 10 minuten bereikbaar en de op- en afritten van de A15 zijn op 1 kilometer afstand gelegen.

Bruto inhoud woonhuis circa 645 m³; bruto vloeroppervlak woonhuis circa 245 m² (vier niveaus).
Bruto inhoud bedrijfspand circa 1885 m³; bruto vloeroppervlak bedrijfspand circa 545 m² (drie niveaus).

Een object dat absoluut bezichtigd moet worden om een indruk te verkrijgen van de grootte en mogelijkheden van het perceel, het woonhuis en het bedrijfspand. Er zijn diverse gebruiksmogelijkheden voor het multifunctionele rolstoeltoegankelijke bedrijfspand. Onder andere: kantoor, showroom, atelier, wellness center, exclusief verkooppunt, architectenbureau, detailhandel, …….etc. Unieke mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Het nieuwe ontwerp bestemmingsplan staat onder voorwaarden zelfs de bouw van enkele woonhuizen op het perceel toe.

Aanvaarding in overleg.

Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.