€ 695.000,-- v.o.n.

Nieuw te bouwen woonboerderij van 1.038 m³ inclusief kangoeroewoning op een perceel van circa 565 m². Aan de Dorpsstraat, midden in de oude kern van Meteren, worden door Bouwbedrijf van den Bogaard twee woonboerderijen gerealiseerd met een klassieke uitstraling. Dit project is uniek door zijn ligging en het bijzondere type woningen dat wordt gebouwd. Elke woonboerderij bestaat uit twee woningen die bewoond kunnen worden door bijvoorbeeld een gezin en grootouders.

Meteren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap en maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen. Het centrum van Geldermalsen, twee kilometer van de woning, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen ligt op 15 minuten fietsen van de woning. De woningen zullen worden gebouwd schuin tegenover de kerk op de plaats die beschikbaar is naast het voormalige dorpshuis en in de plaats van het voormalige dorpshuis dat zal worden gesloopt.

De woning op kavel 2 heeft een, in de Betuwe veel voorkomende, mansarde kap. De buitengevels zullen worden gemetseld in een rood genuanceerde baksteen. Het dak heeft aan de achterzijde een oversteek en zal worden gedekt met zwarte keramische dakpannen. De kangoeroewoning is volledig gelijkvloers en ligt op de begane grond aan de straatzijde van de woonboerderij om zoveel mogelijk uitzicht te hebben op de straat en de omgeving. De hoofdwoning heeft zijn voordeur aan de zijkant van het gebouw met een woonkamer die meer is gericht op de tuin. De gehele eerste verdieping en de tweede verdieping (zolder) behoren tot de hoofdwoning. De kangoeroewoning kan ook worden gebruikt als kantoor aan huis of eventueel om het woonoppervlak van de hoofdwoning nog verder te vergroten.

De indeling van de kangoeroewoning is als volgt. Aan de straatzijde van het gebouw bevindt zich de entree/hal. Vanuit de hal is een toiletruimte bereikbaar. De woonkamer met een open keuken is circa 30 m² groot en in de keuken ligt tevens de doorgang naar de hoofdwoning. Aan de andere zijde van de entree/hal ligt een ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer.

De indeling van de hoofdwoning is als volgt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree/hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is een toiletruimte bereikbaar. De tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeuren is met circa 55 m² royaal. Aan de tuinzijde van de woonkamer is onder de oversteek een bijkeuken of achterportaal gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, vier slaapkamers en een badkamer. De grootste van de slaapkamers kan met recht een masterbedroom worden genoemd. Deze kamer beschikt over een frans balkon onder de oversteek aan de tuinzijde van de woning en over een aansluitende bergruimte. De tweede verdieping is een bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. Achter in de tuin staat een garage met bergzolder.

Woonoppervlak kangoeroewoning: 57 m². Woonoppervlak hoofdwoning: 191 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte: 5 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte: 25 m². Inhoud totaal: 1.038 m³.

Wanneer u interesse heeft in één van de woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak waar wij aan de hand van de tekeningen en de technische omschrijving een verdere toelichting kunnen geven op het bouwplan.

Rechts bovenaan deze pagina kunt u onder de foto's bij "Verkooptekening Kavel 2" de plattegrond van dit object downloaden.