€ 545.000,-- k.k.

In een goede woonomgeving gelegen vrijstaand woonhuis met ruim 1.000 m² bijgebouwen, een nette tuin, royaal erf en perenboomgaard op een perceel van maar liefst 6.660 m² eigen grond.

Indeling woning

Begane grond: hal met meterkast; keuken in dubbele opstelling voorzien van een inrichting in een lichte kleurstelling met veel kastruimte en complete inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en close-in-boiler; eetkamer metssfeervolle erker; woonkamer met schouw in combinatie met elektrische haard; gang met trapopgang naar de eerste verdieping; betegelde bergkast; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer met ligbad, wastafel en toilet; bijkeuken met witgoedaansluitingen en opstelplaats geiser.

Verdieping: overloop met twee dakvensters; eerste slaapkamer met wastafel en een wand met vaste kasten; tweede slaapkamer met wastafel en dakkapel; derde slaapkamer met twee vaste kasten, een toilet, dakvenster en toegang tot het platte dak.

Achter de woning staan diverse bijgebouwen te weten een carport van 15 m², een garage van circa 20 m² met kanteldeur; een kantine van circa 40 m² met betegelde vloerafwerking, gaskachel, opstelplaats cv-ketel (Nefit) en een eenvoudig aanrechtblok met kookplaat; een schuur van circa 35 m² met elektrisch bedienbare roldeur, een schuur van circa 80 m² met houten schuifdeur, een schuur van circa 40 m², een schuur van circa 35 m² met trapopgang naar een zolder, een schuur van circa 40 m² met trapopgang naar een zolder, een schuur van circa 60 m², een bedrijfsloods van circa 400 m² met grote toegangsdeur en entresol van circa 100 m² en een loods van circa 230 m².

Er is een gescheiden oprit voor het woonhuis (privé) en voor de bijgebouwen (bedrijf). Voor en naast de woning is een prachtige siertuin aangelegd met gazon, duurzame beplanting, een royaal terras en comfortabel prieel. Naast de diverse bijgebouwen is het perceel ingericht als erf met verharding. Achter de bijgebouwen ligt een boomgaard van ruim 3.000 m² met “Gieser Wildeman” perenbomen, drainage en beregening.

De woning is oorspronkelijk begin vorige eeuw gebouwd en nadien meerdere malen verbouwd en uitgebreid. De bijgebouwen bieden mogelijkheden voor allerlei hobby’s en ook bedrijfsmatig gebruik van de bijgebouwen is (beperkt) toegestaan. De bijgebouwen worden thans door de huidige eigenaar verhuurd als opslagruimte. Er is sprake van een vrije ligging in de directe nabijheid van de dorpskern en diverse voorzieningen.

Bruto vloeroppervlak woning circa 170 m². Bruto inhoud woning circa 500 m³. Bruto oppervlak bijgebouwen circa 1.100 m². Bruto inhoud bijgebouwen circa 5000 m³. Woonoppervlak circa 155 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 1.080 m²

Een object met veelzijdige gebruiksmogelijkheden!

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide informatie is beschikbaar.