€ 825,-- per maand (BTW n.v.t.)

Kantoorruimte met secundaire ruimtes, totaal circa 98 m², gelegen in het centrum van Geldermalsen.

Locatie. Geldersestraat 31A is gelegen aan het binnenterrein van een samenstel van enkele winkelpanden, kantoren en woningen, aan de rand van het voetgangersgebied van het centrum van Geldermalsen. De gezelligheid van het centrum, met in de directe omgeving enkele horecagelegenheden wordt gecombineerd met een rustige werkomgeving en parkeren op eigen terrein. De ligging nabij het centrumkruispunt in Geldermalsen zorgt voor een efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A2 en de A15. Het station ligt op circa twee kilometer afstand.

Omschrijving: Het object is een kantoorruimte met een netto vloeroppervlak van 75 m² met 23 m² aan secundaire ruimtes zoals een toilet, een was- en douchegelegenheid en bergruimte. De kantoorruimte is compleet afgewerkt en gereed voor gebruik. De ruimte beschikt over een volledig ingerichte keuken en een eigen cv-installatie.

Parkeren. De kantoorruimte deelt een parkeerterrein met enkele woningen en andere bedrijfsruimten. Bij dit object behoren 3 parkeerplaatsen.

Prijs / betalingscondities. Huurprijs € 9.900,-- per jaar. BTW is niet van toepassing. De huursom is inclusief drie parkeerplaatsen en exclusief nutsvoorzieningen. Er is verder geen sprake van servicekosten.

Opleveringsniveau. De kantoorruimte zal leeg en bezemschoon worden opgeleverd inclusief de genoemde installaties en voorzieningen.

Aanvaarding in overleg en mogelijk op korte termijn. Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.