€ 795.000,-- k.k.

Fantastisch veelzijdig en royaal woonhuis met sfeervol tuinhuisje, zwembad, multifunctionele schuurberg met veranda en een verrassende en volop privacy biedende tuin. Het geheel ligt in de dorpskern op een perceel van maar liefst 905 m² eigen grond en biedt uitstekende mogelijkheden met als inspirerende werkomgeving het “achterhuis” met een eigen entree (bijvoorbeeld kantoor/praktijk aan huis).

Indeling

Provisiekelder van circa 3,0 x 6,0 meter met een gewelf en maximale stahoogte van circa 1,6 meter.

Begane grond: royale en sfeervolle woonkamer (circa 50 m2) met schouw/houtkachel, meterkast, vaste kast en laminaat vloerafwerking; keuken met toegang tot de provisiekelder, open verbinding met de woonkamer, betegelde vloerafwerking en met een inrichting in beuken kleurstelling voorzien van veel kastruimte, een vaatwasmachine, koelkast en separaat een schouw met solitair (keramisch)fornuis voorzien van oven; bijkeuken met meterkast en betegelde vloerafwerking; hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een betegelde vloerafwerking; neutraal uitgevoerd toilet met fonteintje; wasruimte met wasmachine aansluiting en opstelplaats warmwaterboiler; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van douchegelegenheid met thermostaatkraan en wastafel; achterhuis (circa 100 m2) met betegelde vloerafwerking dat is ingericht als een inspirerende werkomgeving en is ingedeeld middels glazen wanden in globaal drie vertrekken, pantry en toilet en eigen representatieve entree vanaf de openbare weg en meerdere toegangen van en naar terras en tuin.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en doorgang naar het achterhuis; eerste slaapkamer; tweede slaapkamer; derde slaapkamer met laminaat vloerafwerking; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerd toilet met fonteintje en dakkapel; gang; vierde slaapkamer met twee dakvensters en aansluitend een kleedkamer met dakvenster; modern en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, douche(cabine) met thermostaatkraan, wastafel en dakvenster; vijfde slaapkamer met meerdere bergingen achter knieschotten onder schuine wand, balkon, laminaat vloerafwerking en toegang tot een zolder.

Tweede verdieping: zolder boven voorhuis met twee dakvensters en opstelplaats cv-ketel (Intergas 1997); tweede zolder boven achterhuis.

Op het perceel zijn voorts gerealiseerd een sfeervol tuinhuisje met kleine veranda; een zwembad met een doorsnede van circa 5 meter; een veranda met buitenhaard en een multifunctionele rietgedekte schuurberg van circa 100 m² welke dienst doet als garage/berging en beschikt over een sauna, voorbereiding voor toilet/douche en grote zolder met vaste trapopgang.

De tuin voldoende privacy biedende tuin is aangelegd met gevarieerd straatwerk, royale terrassen en gevarieerde duurzame beplanting. Een gedeelte van de tuin is ingericht als parkeerplaats en biedt plaats voor het parkeren van meerdere personenauto’s. De tuin is van de straat en parkeerplaats gescheiden door middel van een sierhekwerk.

Een object dat verrassend veel te bieden heeft achter een karakteristieke gevel. De woning is omstreeks begin vorige eeuw gebouwd en nadien volledig verbouwd en gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van goede duurzame materialen. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en beschikt zowel binnen als buiten over verrassend veel sfeervolle leef- en verblijfsruimte. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis met een zelfstandige en representatieve entree.

Bruto inhoud woning circa 1.235 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 540 m³; bruto inhoud totaal circa 1.775 m³. Bruto vloeroppervlak totaal circa 550 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 375 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa   20 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 25 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 155 m².

Beesd (gemeente Geldermalsen) ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge.
Het vriendelijke dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken; u kunt uitgebreider winkelen in het nabij gelegen Geldermalsen of Leerdam. Beesd kent een actief verenigingsleven en heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, een schitterend dorpscentrum (beschermd dorpsgezicht) en een fraai aangrenzend landgoed “Mariënwaerdt” met uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd

Deze woning dient bezichtigd te worden om een goede indruk te krijgen van de sfeer en diverse gebruiksmogelijkheden.

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.