€ 1900,-- per maand (excl. BTW)

Nagenoeg nieuwe vrijstaande bedrijfsloods van circa 450 m² BVO met voorterrein. De loods is op een kleinschalig bedrijventerrein aan de noordkant van het dorp Ophemert gelegen nabij ontsluitingswegen op enkele kilometers van belangrijke provinciale wegen, de A15 en A2. De zelfstandige loods bestaat uit een kolomvrije bedrijfsruimte zonder vertrekken. De loods is gereed voor gebruik inclusief bekabeling en verlichting.

De Geer 7 ligt op het bedrijventerrein De Geer aan de noord-westzijde van de kom van Ophemert. Hoewel het bedrijventerrein nabij de dorpskern van Ophemert ligt is het niet nodig om de kern te doorkruisen. De Geer 7 ligt vlak bij ontsluitingswegen van het dorp. De ligging nabij de Bommelsestraat en Pippertstraat zorgt voor een redelijk efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A15 en de A2.
 
Oppervlakten en afmetingen: totaal oppervlak te verhuren perceelsgedeelte circa 600 m²; oppervlak voorterrein circa 150 m²; bruto vloeroppervlak circa 450 m² (BVO); netto vloeroppervlak circa 422 m² (VVO); totaal inhoud circa 2745 m³; circa 8 parkeerplaatsen direct voor de bedrijfsloods.

De bedrijfsloods is in 2007 in de huidige vorm gebouwd en opgeleverd. Het pand is opgetrokken middels een onderheide stalen constructie, voorzien van een gemetselde plint en geïsoleerde wandpanelen. In de gevel zijn meerdere houten ramen en kozijnen aangebracht welke zijn voorzien van isolerende beglazing. De betonnen vloer is eveneens onderheid en monoliet afgewerkt. Het dak is voorzien van geïsoleerde geprofileerde dakpanelen.

Het gebouw is voorzien van een elektrisch bedienbare industriedeur (circa 5 x 5 meter) in de voorgevel en een elektrisch bedienbare industriedeur (circa 4 x 4 meter) in de zijgevel aan de achterzijde, voorts zijn er twee loopdeuren. Op meerdere plaatsen zijn er wandcontactdozen aangebracht. Sanitair en pantry zijn niet aanwezig echter wel voorbereid. De loods wordt verlicht door daglicht en drie rijen tl-armaturen.

Het buitenterrein rondom het bedrijfspand is voorzien van klinkerbestrating, het terrein direct voor de bedrijfsloods behoort tot het gehuurde en kan gebruikt worden ten behoeve van parkeren. Het buitenterrein naast en achter de loods is beschikbaar voor laden en lossen. Het buitenterrein mag niet worden benut voor buitenopslag.

Huurcondities. Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. De huursom is inclusief het gebruik van het buitenterrein direct voor de bedrijfsloods. Betaalperiode per drie maanden vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Servicekosten bestaande uit elektraverbruik, gasverbruik, waterverbruik, onderhoud installaties en een opslag voor administratiekosten worden verrekend. Hiervoor dient een voorschot te worden betaald. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst kan worden aangegaan voor flexibele perioden. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Uitgebreide informatie inclusief plattegrond is beschikbaar. Aanvaarding in overleg en mogelijk op korte termijn.