€ 32,50 per dag (BTW n.v.t.)

Winkel- kantoor- of praktijkpand met een karakteristiek en herkenbaar uiterlijk. Gelegen vooraan in een zijstraat van de Rijksstraatweg midden in het dorpscentrum en winkelgebied op loopafstand van het Marktplein. Vestiging van een winkel is mogelijk. Zaaiwaardweg 8 is echter ook geschikt als kantoor of bijvoorbeeld als praktijkruimte voor diverse beroepen. De indeling bestaat uit drie aaneengesloten ruimten waarvan één voorzien van een hal met toiletruimte en één voorzien van een pantry. Het bruto vloeroppervlak is circa 113 m². Uitbreiding is eventueel mogelijk.

Zaaiwaardweg 8 is uitstekend gelegen in een zijstraat van de Rijksstraatweg op circa 50 meter vanaf het Marktplein. Hoewel de Zaaiwaardweg in de praktijk tot de voetgangerszone behoort is het pand wel bereikbaar met de auto voor onder andere laden en lossen. In de directe omgeving zijn onder andere een opticien, een groentewinkel en enkele schoenenwinkels en kledingzaken gevestigd. In de centrumvisie die is gemaakt voor Geldermalsen zal de zone waarin het pand ligt belangrijker worden in verband met de toekomstige uitbreiding van het winkelgebied.

Oppervlakten en afmetingen: bruto vloeroppervlak circa 113 m²; vloeroppervlak eventueel uit te breiden tot 300 m².

Indeling: winkelruimte; hal met toilet; werkruimte met pantry; vervolg winkelruimte (of praktijkruimte, opslagruimte, instructieruimte); verdere uitbreiding is mogelijk.

Oorspronkelijk is het pand een houten opslagschuur. In het uiterlijk is dit nog zichtbaar wat het pand een bijzonder karakter geeft. Het pand is opgetrokken in houtskeletbouw en heeft een betonnen begane grondvloer die grotendeels is betegeld. Het dak is gedekt met dakpannen. In de voorgevel bevindt zich een glaspui met een dubbele toegangsdeur. Het pand is voorzien van eigen aansluitingen voor gas, water en elektra. Er is een toiletruimte aanwezig en in één van de ruimtes staat een pantry/keuken. In de voorgevel is een kozijn geplaatst met een dubbele toegangsdeur met aan beide zijden een raam.

Voor het pand kunnen één à twee personenauto’s worden geparkeerd. Parkeren is verder in de directe nabijheid mogelijk in de Badweg (gratis), op het Marktplein (kort betaald) en op de ten dienste van het centrum staande grote parkeerplaatsen zoals “Achter ’t Veer” (betaald) en “Kostverlorenkade” (gratis). Bevoorrading kan plaatsvinden via de Zaaiwaardweg.

De huurprijs bedraagt € 980,-- per maand. Omzetbelasting niet van toepassing. De huursom is exclusief nutsvoorzieningen. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Betaalperiode per drie maanden vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Huurovereenkomst conform ROZ model winkelruimte d.d. 30-07-2003. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst. Het object wordt geleverd in de huidige staat. Dit is inclusief de aanwezige plafonds, pantry en overige installaties. De winkelruimte wordt als casco verhuurd waarbij de aanwezige plafonds, pantry en overige installaties, om niet, en voor eigen risico, rekening en onderhoud gebruikt mogen worden.

Huisvesting voor uw eigen zaak voor € 32,50 per dag. Aanvaarding in overleg.