€ 695.000,-- k.k.

Aan een doorgaande weg in agrarisch buitengebied gelegen vrijstaand woonhuis (1996) met aangebouwde garage/berging, schuur (700 m²), tuin, erf en agrarisch bouwland op een perceel van 13.417 m² eigen grond.

Indeling

Begane grond woning (vloerverwarming): entree/hal met meterkast, hardhouten trapopgang en een betegelde vloerafwerking; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerd toilet met fonteintje; woonkamer (circa 40 m²) met toegang tot tuin/terras aan de achterzijde van de woning middels een schuifpui en een semi-open verbinding met de keuken; keuken met een royale vaste bergkast en een neutrale hoekopgestelde keukeninrichting in een lichte kleurstelling en voorzien van (inbouw)apparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine; bijkeuken met opstelplaats cv-ketel (Nefit ecomline HR – bouwjaar 1996), wasmachineaansluiting en droger aansluiting; verwarmde garage/berging met uitstortgootsteen voorzien van warm- en koudwater aansluiting.

Verdieping woning: overloop met toegang tot de zolder middels een vlizotrap; slaapkamer; tweede slaapkamer; derde slaapkamer; vierde slaapkamer met dakvenster; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer met dakkapel, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping woning: zolder boven de gehele woning met een stahoogte van circa 1,6 meter.

Begane grond schuur: werkruimte met overheaddeur (3,5 x 4,0 meter), loopdeur en uitstortgootsteen; neutraal in een lichte kleurstelling uitgevoerd toilet met vloerverwarming; neutraal in een lichte kleurstelling uitgevoerde douchegelegenheid met vloerverwarming; kantine met opstelplaats cv-ketel (Nefit smartline HR - bouwjaar 2005) en vloerverwarming; kantoor met vloerverwarming.

Verdieping schuur: entresol; twee delen van circa 4,0 * 5,0 (gemeten met een minimale hoogte van 1,5 meter)

Het geheel is gelegen in een fraaie en uitstekend bereikbare woonomgeving in agrarisch natuurlandschap met volledige voorzieningen op enige afstand. Het perceel is circa 58 meter breed en circa 232 meter diep, gedraineerd en aan drie zijden omsloten door een watergang. Het perceel is voor het overgrote deel in gebruik (geweest) ten behoeve van een boomkwekerij en heeft een agrarische bestemming. Rondom de woning is de siertuin aangelegd met informele duurzame beplanting in combinatie met degelijk straatwerk, een terras en een royaal gazon. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De woning en de garage/berging zijn in 1996 gebouwd met degelijke materialen en goede voorzieningen, de schuur is in 1994 functioneel gebouwd. Bruto vloeroppervlak woning en garage/berging circa 175 m², bruto vloeroppervlak schuur 160 m². Bruto inhoud woning en garage/berging circa 565 m³. Bruto inhoud schuur circa 700 m³. De woning, de schuur en de grootte van het perceel bieden uitstekende mogelijkheden voor agrarische bedrijfsactiviteiten, uiteenlopende hobby’s en/of het houden van dieren. Er is sprake van veel binnen- en buitenruimte van een goede kwaliteit.

Uitgebreide informatie inclusief plattegronden beschikbaar.