V E R K O C H T (ONDER VOORBEHOUD)

Op korte afstand van het dorpscentrum gelegen robuust half vrijstaand woonhuis (2004) met bijkeuken, garage/berging en tuin op een perceel van 271 m² eigen grond. De woning biedt goede mogelijkheden voor extra (slaap)kamer(s) op de tweede verdieping.

Indeling

Begane grond: entree/hal met trapopgang, meterkast en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling; neutraal uitgevoerd toilet met fonteintje; woonkamer (circa 30 m²) met laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling; keuken met toegang tot tuin/terras middels dubbel openslaande deuren, laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling en een rechte keukeninrichting in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad in een houtpatroon, diverse kasten, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast; bijkeuken met een betegelde vloerafwerking in een antraciet kleurstelling, inpandige toegang tot garage/berging en een aanrechtblok met gaskookplaat, afzuigkap en elektrische close-in-boiler; garage/berging voorzien van garagekanteldeur en een loopdeur aan de tuinzijde.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking): overloop met trapopgang naar tweede verdieping; eerste slaapkamer; tweede slaapkamer; derde slaapkamer; neutraal uitgevoerde badkamer met ligbad voorzien van thermostaatkraan, separate douchegelegenheid met thermostaatkraan en wastafel; neutraal uitgevoerd separaat toilet met fonteintje; wasruimte met wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping: verblijfsruimte met opstelplaats cv-ketel, laminaat vloerafwerking en mogelijkheden voor extra (slaap)kamer(s).

De voortuin is netjes aangelegd  aangelegd met een royale oprit voorzien van klinkerbestrating welke plaats biedt aan meerdere auto’s. De achtertuin beschikt over een royaal bestraat terras maar dient verder nog aangelegd te worden.

De woning is gebouwd in 2004, volledig geïsoleerd en de woning scheidende wand is een ankerloze spouwmuur. Bruto inhoud totaal circa 575 m³, bruto vloeroppervlak totaal circa 200 m², woonoppervlakte circa 180 m².

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.