VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Verrassend, sfeervol en compleet, anders kunnen wij deze woning niet omschrijven. Een gezellige woonkamer met toegang tot de tuin, een eetkamer met haard, zitkamer/thuiswerkkamer, comfortabele badkamer, drie (slaap)kamers met een optie tot vier en nog veel meer om over te vertellen of om te laten zien. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 879 m² eigen grond binnen de dorpskern met heerlijke tuinveranda, garage/hobbyschuur en meerdere auto parkeerplaatsen. Een absolute verrassing in veel opzichten.

Algemeen

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Ook is daar het volwaardige filmtheater LingeFilm gevestigd. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. De woning ligt helemaal aan de oostkant van het dorp op de grens met een prachtig agrarisch natuurlandschap. Een goede locatie met veel voorzieningen op korte (fiets)afstand.

Indeling woning

Begane grond. De hal is een kleine ontvangstruimte achter de voordeur al zullen de meeste mensen achterom komen. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de eetkamer die gezamenlijk met de keuken in feite één ruimte vormt. De eetkamer heeft een groot erkerraam (voorzien van screens) met zicht op de tuin, een inbouw houthaard met doorkijk en er hangt een split airco unit (airconditioning en verwarmen). De eetkamer heeft net als de hal en keuken een laminaat vloerafwerking. De keuken is voorzien van een hoekopstelling in een lichte crème kleurstelling met een antraciet kunststof aanrechtblad en kastruimte waaronder een vitrine. De keukeninrichting is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven en een koelkast. Voorts is er een grote bergkast onder de trapopgang. De zitkamer heeft een degelijke op maat gemaakte kastenwand en een schouw met een inbouw houthaard met doorkijk. Dit vertrek kan ook prima dienst doen als (thuis)werkkamer, speelkamer of als vierde slaapkamer. Ook deze zitkamer heeft laminaat vloerafwerking. De woonkamer biedt zicht op en toegang tot een terras en de tuin via dubbel openslaande deuren. De woonkamer is sfeervol gescheiden van de eetkamer door middel van schuifdeuren met glasinzet en heeft een betegelde vloerafwerking in een antraciet grijze kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De bijkeuken/achterhal doet onder andere dienst als achterom en is een praktische verbinding tussen binnen en buiten. Hier zijn de opstelplaats van de cv-ketel (Remeha 2014) en witgoedaansluitingen keurig in een op maat gemaakte kastenwand weggewerkt. Deze ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een antraciet grijze kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Het toilet, met wandcloset en fontein, is modern uitgevoerd en fris betegeld met een antraciet grijze vloertegel en witte wandtegel. Tot slot is er de badkamer die voorzien is van een ligbad met thermostaatkraan, ruime inloopdouche met thermostaatkraan, een dubbele wastafel met meubel, een tweede wandcloset en een designradiator. De badkamer is modern uitgevoerd en fris betegeld met een antraciet grijze vloertegel in combinatie met vloerverwarming en een antraciet/witte wandtegels.

Eerste verdieping (geheel voorzien van pvc vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met een grote vaste kast en bergruimte achter knieschotten, toegang tot de vliering en een dakkapel voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Slaapkamer met dakkapel voorzien van een elektrisch bedienbaar screen en bergruimte achter knieschotten. Slaapkamer met twee gevelramen en bergruimte achter knieschotten. Toilet met wandcloset, fontein en een dakkapel voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Het toilet is modern uitgevoerd en fris betegeld met een antraciet grijze vloertegel en witte wandtegel. De hoofd slaapkamer heeft een fraai hoog plafond, twee gevelramen met zicht op de tuin en een dakkapel voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Er is een split airco unit (airconditioning en verwarmen) en een wastafel.

Tweede verdieping. Kleine vliering/berging boven een deel van de woning die bereikbaar is via een losse trap.

Bijgebouwen

De garage is uitgevoerd in steen en met pannen gedekt. De garage is toegankelijk via een elektrisch bedienbare kanteldeur vanaf de openbare weg en via een loopdeur vanaf het erf. De garage is voorzien van een smeerput (of berging) en flinke zolder. Een prima ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of het uitvoeren van kleine klussen. In de tuin achter de woning staat een ruim 25 m² grote tuinveranda die is ingedeeld als tuinhuis en royaal verandaterras dat is voorzien van sfeervolle zwarte schuifdeuren die bijna in zijn geheel kunnen worden geopend of gesloten. De tuinveranda is te verwarmen met een nostalgische houtkachel en biedt een sfeervolle zitplaats binnen/buiten te midden van de tuin. Hier kunt u heerlijk genieten op een lange zomeravond of op dagen dat het warm is en regent. Het tuinhuisje is een  praktische ruimte voor stalling en opslag of misschien een leuk speelhuisje voor de kinderen.

Buitensituatie

Op eigen perceel is er gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s op de bestrate oprit nabij de garage of aan de andere zijde van de woning in het grind. De tuin is sfeervol aangelegd met meerdere terrassen, een (speel)gazon, wandelpaden, hagen, bomen en borders met gevarieerde beplanting. Er staat een kersenboom (prachtige bloesem en heerlijke kersen) en een gedeelte van de tuin is aangelegd als moestuin. De tuin is op het zuiden georiënteerd en biedt ruim voldoende privacy mede door de fraaie hagen rondom het perceel. Er is een waterpuls aanwezig met helder water.

Bijzonderheden

De woning is gedurende afgelopen jaren meerdere malen verbouwd en fors uitgebreid. Op het dak van de schuur zijn vijf dubbele zonnepanelen geplaatst die een belangrijke bijdrage leveren aan het energieverbruik. Het geheel maakt zowel van binnen als van buiten een verzorgde indruk. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking met onder andere schuurwerk plafonds, een strakke wandafwerking, hoge plinten, fraai timmerwerk, sfeervolle shutters, degelijke luiken die van  binnenuit zijn te bedienen en stijlvol zinkwerk (hwa en goten). En ook het schilderwerk is keurig op orde. De indeling, afwerking en voorzieningen bieden uitgebreide gebruiksmogelijkheden, als (gezins)woning,  voor hobby’s en/of voor thuiswerken.

Bruto inhoud woning circa 505 m³
Bruto inhoud garage, tuinveranda en tuinhuisje circa 222 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 189 m²
Bruto vloeroppervlak garage, tuinveranda en tuinhuisje circa 94 m²
Gebruiksoppervlak wonen circa 147 m²
Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 63 m²


Heerlijk wonen, oh zo gezellig en leuk met diverse mogelijkheden voor jong en oud.

Aanvaarding in overleg.