€ 389.000,-- k.k.

Vriendelijke half vrijstaande woning (2/1 kap) met een fantastisch mooie en grote garage, een heerlijke tuin en een perceel van 401 m² eigen grond. De woning is gelegen op een prachtige locatie op korte afstand van het gezellige dorpscentrum.

Algemeen

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Ook is daar het volwaardige filmtheater LingeFilm gevestigd. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning aan de zuidkant van het dorpscentrum gelegen met veel voorzieningen op korte (loop)afstand.

Indeling

Begane grond. De entree is vriendelijk en gastvrij overdekt. De hal vormt een royale en representatieve toegang tot de woning. Hier is de meterkast, garderobe en de trapopgang (met traplift) naar de eerste verdieping. De hal heeft een natuurstenen vloerafwerking. De woning heeft complete nutsvoorzieningen inclusief een glasvezelaansluiting. Het toilet met fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld in een beige bruine kleurstelling. De woning heeft een verrassend grote doorzon woonkamer (ruim 30 m2) met vaste kast. Vanuit de woonkamer is er een fraai zicht op de tuin, zowel de voortuin als de achtertuin, alsmede op de wat lager gelegen straat. De keuken heeft een rechte inrichting in een lichte kleurstelling en met een kunststof aanrechtblad voorzien van een dubbele spoelbak. De (inbouw)apparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. De aanwezige oven is defect. Er is heerlijk veel daglicht op het aanrecht en fraai zicht op de tuin. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking en een deels betegelde wandafwerking, beide in een beige bruine kleurstelling. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken die tevens dienst doet als achterom en praktische verbinding tussen binnen en buiten. Naast een vaste kast en witgoedaansluiting is er ook een uitstortgootsteen met warm en koud water in de bijkeuken evenals de opstelplaats cv-ketel (Daalderop 2009). De bijkeuken heeft een betegelde vloerafwerking in een grijs gemêleerde kleurstelling. De badkamer bevindt zich op de begane grond. Een douchegelegenheid die neutraal is uitgevoerd en betegeld.

Eerste verdieping. Overloop met vide. Hoofdslaapkamer met wastafel, vaste kasten en bergruimte achter knieschotten. De hoofdslaapkamer heeft een gevelraam met een elektrisch bedienbaar rolluik. De tweede slaapkamer heeft een dakkapel.

Buitensituatie

De grote voortuin is aangelegd met gevarieerde en privacy biedende beplanting. De oprit biedt plaats voor het parkeren van meerdere personenauto’s. De achtertuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzame sierbestrating, terrassen en gevarieerde beplanting in verhoogde borders. Er is een terras direct aansluitend aan de woning en er is een ‘zonnig’ terras achter in de tuin. Beide terrassen bieden ruim voldoende privacy. De werkelijk prachtige garage is recent nieuw gebouwd. Geïsoleerd en toegankelijk via een elektrisch bedienbare roldeur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. De grote garage is een perfecte ruimte voor stalling en opslag en biedt daarnaast ook uitstekende gebruiksmogelijkheden als hobbyruimte of voor het uitvoeren van kleine klussen.

Bijzonderheden

De woning is omstreeks 1968 gebouwd, nadien goed onderhouden maar verdient inmiddels een modernisering qua afwerking en voorzieningen. Energielabel C (geldig tot 01-12-2030). Een prima woning voor een één- of tweepersoons huishouden of voor een klein gezin. De woning is dichtbij het dorpscentrum gelegen met een variëteit aan winkels en diverse voorzieningen zoals twee basisscholen, kerken, huisartsen, apotheek en het zwembad op loopafstand.

Bruto inhoud woning circa 362 m³
Bruto inhoud garage circa 123 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 128 m²
Bruto vloeroppervlak garage circa 36 m²
Gebruiksoppervlak wonen circa 98 m²
Oppervlakte externe bergruimte circa 30 m²

Een verrassend leuke woning met een prachtige tuin en fantastische garage!

Aanvaarding in overleg.