VERKOCHT

Prachtig vrijstaand woonhuis met garage, veel leefruimte, complete voorzieningen en een keurige afwerking. De woning is nieuw gebouwd in 1998 en nabij de dorpskern gelegen met veel voorzieningen op fietsafstand en op 565 m² eigen grond met rondom de woning een gezellige tuin. Een heerlijk comfortabel huis en in veel opzichten verrassend ……… locatie, perceel, grootte, afwerking en de kwaliteit.

Algemeen

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen van waaruit intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief en ook het aanbod van culturele activiteiten is groot. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen. En vanaf de woning fietst u in een paar minuten via de Geldersestraat naar het centrum en Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Begane grond. De entree/hal is een ruime en representatieve toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast met complete nutsvoorzieningen en een glasvezelaansluiting. Hier is ook de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een kleine bergruimte. Het toilet met wandcloset en fontein is modern uitgevoerd en fris betegeld met een natuur groengrijze vloertegel en witte wandtegel. De woonkamer is ruim 30 m² groot en gesitueerd aan de voorzijde over de volle breedte van de woning met een goed zicht op de tuin. Er is een schouw met een gezellige gashaard en de sfeervolle erker zorgt voor extra ruimte en extra daglichttoetreding. De werkkamer die eveneens toegankelijk is vanuit de hal is een echte bonus. Een prachtige (thuis)werkkamer, speel/gamekamer of slaapkamer. Aan het gevelraam van deze kamer is een screen gemonteerd. De ruime woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een royale keukeninrichting in een hoogglans witte hoekopstelling met grijs stenen aanrechtblad en veel bergruimte. De keukeninrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koffiemachine, koel-vriescombinatie en vaatwasmachine. Er is veel daglicht op het aanrecht en een vriendelijk zicht op de oprit en tuin. Ook is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Zowel de hal als de woonkamer, werkkamer en keuken hebben een vloerafwerking met een lamelparket dat is voorzien van een mooie eiken toplaag. Aansluitend aan de woonkeuken is er een bijkeuken met witgoedaansluiting. De bijkeuken functioneert als achterom en vormt een praktische verbinding tussen binnen en buiten. De bijkeuken heeft een betegelde vloerafwerking en een deels betegelde wandafwerking, beide in een lichte gemêleerd witte kleurstelling.

Tot slot is er de garage die toegankelijk is via dubbel openslaande deuren vanaf de oprit (voorzijde), vanuit de bijkeuken en via een loopdeur vanuit de achtertuin. De garage is geïsoleerd, verwarmd en voorzien van een uitstortgootsteen met warm en koud water. Ook is er is een vaste trapopgang naar de verblijfsruimte boven de garage. De garage is een uitstekende ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of het uitvoeren van kleine klussen.

Eerste verdieping. Overloop met dakvenster en trapopgang naar de tweede verdieping. Separaat toilet met wandcloset en fontein dat modern is uitgevoerd en fris is betegeld met een natuur groengrijze vloertegel en witte wandtegel. De hoofdslaapkamer heeft een gevelraam met zicht op de voortuin en de straat. In deze kamer is er een flinke inloopkast. Voorts zijn er een tweede en derde slaapkamer. Deze beide slaapkamers hebben een gevelraam met zicht op de achtertuin en elektrisch bedienbaar rolluik. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, ruime inloopdouche met thermostaatkraan en een badmeubel met grote wastafel. Ook is er een dakvenster in de badkamer die net als de beide toiletten modern is uitgevoerd en fris is betegeld met een natuur groengrijze vloertegel en witte wandtegel. Verder is er nog een flinke hobbyruimte boven de garage. Een prachtige verblijfsruimte/zolder met twee gevelramen. Een uitstekende ruimte voor opslag, uiteenlopende hobby’s of misschien zelfs als mancave of chill kamer voor de kinderen.

Tweede verdieping. Overloop met twee dakvensters. Vierde slaapkamer met een dakvenster. En een berging met opstelplaats cv-ketel (Nefit 2020). Ook deze verdieping is geheel afgewerkt met een laminaat vloer in een moderne kleurstelling.

Buitensituatie

Gesitueerd op de hoek van de Willem de Zwijgerweg en de Mauritsstraat. Rondom de woning is een leuke en vriendelijke tuin aangelegd met degelijk straatwerk voor looppaden en terrassen en met gevarieerde sfeervolle beplanting waaronder verschillende soorten fruitbomen. Er is een moestuin en een speels aangelegde siertuin met waterpartij en vlonderterras. Het grote terras dat aansluit op de woonkeuken en aan de achterzijde van de woning is gelegen is op het zuiden georiënteerd en biedt voldoende privacy mede door de poort aan de langszijde van de woning. Ter plaatse van dit terras is een windscherm aanwezig en er is een elektrisch bedienbaar uitvalscherm gemonteerd aan de gevel. In de tuin staat een kleine houten berging met plaats voor het tuingereedschap. Het perceel wordt aan de voorzijde van het trottoir en de openbare weg gescheiden door een haag met poort. De oprit voor de garage biedt plaats aan het parkeren van meerdere personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is in 1998 gebouwd, keurig onderhouden en nog niet zo lang geleden voorzien van een nieuwe afwerking en voorzieningen. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk en er zijn fraaie hoge plinten gemonteerd. Energielabel A (geldig tot 25 september 2030). Comfortabel en vrijstaand wonen in een karakteristieke woonomgeving op korte afstand van het dorpscentrum en verdere voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 794 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 313 m²
Gebruiksoppervlak wonen circa 176 m²
Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 41 m²

Een zeer verzorgd en leuk woonhuis dat in veel opzichten verrast. Absoluut het bezichtigen waard!

Aanvaarding in overleg.