€ 498.000,-- k.k.

Op korte afstand van het dorpscentrum gelegen vrijstaande woning met een grote schuur (9 x 4 meter + zolder), carport en tuin op een perceel van 490 m² eigen grond. De kans voor iemand die op zoek is naar een vriendelijke woning en ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of het uitvoeren van kleine klussen.

Algemeen

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Ook is daar het volwaardige filmtheater LingeFilm gevestigd. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is aan de oostkant van het dorp gelegen met veel voorzieningen op korte (fiets)afstand.
 
Indeling woning

Begane grond. Hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een betegelde vloerafwerking in een antraciet grijze kleurstelling. Het toilet met wandcloset en fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijs gemêleerde kleurstelling. De badkamer bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een douchegelegenheid met thermostaatkraan. Deze ruimte is gelijk aan het toilet neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijs gemêleerde kleurstelling. De woonkamer is ruim en aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Er is een schouw met inbouwhaard (niet bruikbaar, het schoorsteenkanaal is buitengebruik gesteld), bergkast onder de trapopgang en aan het voorgevelraam is een markies gemonteerd passend bij de stijl van de woning. De woonkamer staat in open verbinding (toog) met de keuken en heeft een balken plafond en eikenhouten vloerafwerking. De keuken is voorzien van rechte opstelling in een opvallend rode kleur met een kunststof aanrechtblad, kastruimte en apparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin en tevens functioneert deze als achterom. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in een antraciet grijze kleurstelling.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met een vaste kast met opstelplaats cv-ketel (Nefit 2014) en toegang tot de vliering. Slaapkamer met vaste kast. Tweede slaapkamer met wastafel. Derde slaapkamer met dakvenster. Neutraal uitgevoerd en betegeld toilet met fontein. En een vierde (hoofd)slaapkamer met wastafelmeubel.

Tweede verdieping. Vliering die met een losse trap bereikbaar is en een prima berging vormt boven een deel van de woning.

Bijgebouwen

In het verlengde van de oprit staat een carport, een overdekte parkeerplaats voor een personenauto en tevens een afscherming naar de achtertuin. De grote schuur is uitgevoerd in steen en met pannen gedekt. De schuur is toegankelijk via een loopdeur aan de voorzijde of grote schuifdeur aan de zijkant. Er zijn aansluitingen voor elektra, water en witgoed. In de schuur is een vaste trap naar de verdieping, een ruime zolder met drie dakvensters. De schuur is een prima ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of het uitvoeren van kleine klussen.

Buitensituatie

Op eigen perceel is er ruimschoots gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s op de bestrate oprit en onder de carport. Achter de bebouwing ligt nog een flinke tuin die thans is aangelegd met een terras en groot (speel)gazon. Hier is ruimte voor de kinderen, een moestuin of een intieme siertuin. De achtertuin ligt beschut en biedt ruim voldoende privacy.

Bijzonderheden

De woning heeft nog geen definitief energielabel (wordt aan gewerkt). De woning is praktisch ingedeeld en vormt samen met de schuur een ideaal pand voor iemand die op zoek is naar ruimte ‘er bij’. Wonen in een gezellige en gevarieerde straat met veel activiteit.

Bruto inhoud woning circa 370 m³
Bruto inhoud schuur circa 301 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 125 m²
Bruto vloeroppervlak schuur circa 115 m²
Gebruiksoppervlak wonen circa 109 m²
Gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 95 m²

Wonen en hobby’s zijn hier uitstekend te combineren.

Aanvaarding in overleg.