€ 448.000,-- k.k.

Beleggingspand met drie verhuurde woningen. Het van oorsprong klassieke woon-/winkelpand is in de loop der jaren verbouwd en wordt thans verhuurd in drie delen. De woning op de begane grond (voormalige winkelruimte) heeft een entree aan de voorzijde. Daar boven liggen twee maisonnettes bereikbaar via een entree aan de zijkant van het pand. Tolhuisstraat 16 ligt vlak bij de zuidoostelijke grens van het voetgangersgebied in het centrum van Tiel. Het woonoppervlak bedraagt in totaal 172 m². De inhoud van het pand is 621 m³. Een interessante belegging voor particulier en professional.

Klassiek woon-/winkelpand in steen opgetrokken met een betonnen vloer op de begane grond en houten verdiepingsvloeren. De woonruimte op de begane grond heeft zijn entree aan de voorzijde van het pand. Deze woning bestaat uit één grote ruimte met een keuken in het middendeel en sanitair en suite bij het slaapgedeelte. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich de entree naar beide maisonnettes die zijn gelegen boven de begane grond. De maisonnette aan de straatzijde heeft een woonkamer, keuken, toiletruimte en badkamer op de eerste verdieping en een overloop, bergruimte, slaapkamer en balkon op de tweede verdieping. De maisonnette aan de achterzijde (pleinkant) heeft een woonkamer, keuken en dakterras op de eerste verdieping en een overloop, badkamer en slaapkamer op de tweede verdieping.

Technische installaties en voorzieningen. Het pand beschikt over één cv-installatie (blokverwarming). Iedere woning beschikt over een eigen keuken en sanitair.

Maten en afmetingen. Perceeloppervlak 81 m². Woonoppervlak 172 m². Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte 20 m². Inhoud 621 m³.

Het perceel is volledig bebouwd; er is geen buitenterrein. De maisonnettes beschikken over een dakterras/balkon.

Opleveringsniveau. Het gebouw wordt geleverd in de huidige staat waarbij de lopende huurovereenkomsten dienen te worden gerespecteerd. Het gebouw is volledig verhuurd.

Huurovereenkomsten. Huisnummer 16 (winkelruimte begane grond verhuurd als woning) is verhuurd voor onbepaalde tijd met ingang van 01-12-2020. Huisnummer 16a (maisonnette op de eerste en tweede verdieping) is verhuurd voor onbepaalde tijd met ingang van 01-09-2015. Huisnummer 16b (maisonnette op de eerste en tweede verdieping) is verhuurd voor onbepaalde tijd met ingang van 18-03-2019. De woningen worden verhuurd inclusief kosten voor gas, water en elektra in verband met het feit dat er geen tussenmeters zijn aangebracht en het pand wordt verwarmd met één cv-installatie. De jaaropbrengst bedraagt thans € 29.460,--

Voorwaarden. Koopsom onder de conditie kosten koper. Het pand wordt vrij van omzetbelasting geleverd. Koopovereenkomst conform model NVM.

Aanvaarding in overleg en per direct mogelijk.