ONDER BOD

Bent u een buitenmens, dierenliefhebber of heeft u voorkeur voor landelijk wonen ….. dan is dit een mooie kans. Heerlijk gelegen vrijstaande boerenwoning met een houten garage/berging. De eenvoudige woning is gesitueerd aan de rand van de bebouwde kom op korte afstand van Geldermalsen en Tiel op een perceel van maar liefst 1.235 m² eigen grond.

Algemeen

Est maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. De woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. Het dorpscentrum van Geldermalsen is op een paar kilometer van de woning gelegen en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur. Est en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op fietsafstand van de woning gesitueerd. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden en boomgaarden, rivieren, dijken en uiterwaarden die de Betuwe doorslingeren. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling woning

Kelder. Provisiekelder met een geringe stahoogte. Een goede voorraadruimte die bereikbaar is via een trap vanuit de keuken.

Begane grond. De entree tot de woning ligt aan de zijkant van het huis. In deze kleine hal bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Van hieruit is er een fraai zicht op de omgeving. De woonkamer heeft een schoorsteenkanaal met gashaard en een vaste kast. Aansluitend aan de woonkamer is een kleine ‘klassieke’ opkamer. De keuken is ingericht met een eenvoudige aanrecht zonder inbouwapparatuur. Het fornuis en de koelkast zijn in overleg ter overname. In de keuken is ook de opstelplaats voor de geiser. Via een hal is er toegang tot het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van douchegelegenheid. Het toilet en de badkamer zijn eenvoudig uitgevoerd. De bijkeuken/berging is bijzonder praktisch en is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Hier bevindt zich ook de witgoedaansluiting. Tot slot is er een overkapping die een mooie overgang vormt tussen binnen en buiten en tevens functioneert als achterom en als een klein overdekt terras.

Verdieping. Overloop. Slaapkamer. Tweede slaapkamer met vaste kast. Derde slaapkamer met vaste kast en aansluitend een dakterras.

Buitensituatie

Het perceel is aan drie zijden omgeven door een watergang, u woont als het ware op een eigen schiereiland. De garage en berging vormen een prima ruimte voor stalling, opslag en/of het uitvoeren van kleine klussen. De oprit biedt plaats voor het parkeren van meerdere personenauto’s. Voor de woning is een siertuin aangelegd en het perceelgedeelte achter de woning is aangelegd als moestuin.

Bijzonderheden

De woning is eenvoudig en sterk gedateerd qua afwerking en voorzieningen. Verwarming is via gaskachels en de warmwatervoorziening is middels een geiser. Het perceel biedt vrijheid en is uitermate geschikt voor mensen die houden van tuinieren of het houden van dieren. Vanuit de woning en vanaf het perceel is er een fraai weids uitzicht over agrarisch landschap met op de achtergrond de A15.

Bruto inhoud woning (exclusief overkapping) circa 378 m³
Bruto inhoud garage en berging circa 49 m³
Bruto vloeroppervlak woning (exclusief overkapping en dakterras) circa 143 m²
Bruto vloeroppervlak garage en berging circa 20 m²
Gebruiksoppervlak wonen circa 91 m²
Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 18 m²
Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte (overkapping en dakterras) circa 28 m²
Gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 16 m²

Een mooie kans voor mensen die houden van vrijheid.

Aanvaarding in overleg.