VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

In een goede woonomgeving op fietsafstand van het dorpscentrum van Geldermalsen gelegen comfortabele eengezinswoning met goede extra’s, een berging, tuinveranda, tuin en achterom op een perceel van 132 m² eigen grond.

Algemeen

Buurmalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen is op ongeveer een kilometer van de woning gelegen en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Buurmalsen en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op fietsafstand van de woning gesitueerd.

Indeling woning

Begane grond. Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een trapkast met hierin opgenomen de meterkast (vernieuwde groepenkast en voorbereiding voor auto-lader) en witgoedaansluiting. Het toilet heeft een wandcloset, is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is een ruim 25 m² grote doorzonkamer met een elektrisch bedienbaar rolluik aan het achtergevelraam. De gesloten keuken heeft een royale dubbele opstelling in een lichte crème kleurstelling met een antraciet kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van complete (inbouw)apparatuur bestaande uit een fraai 5-pits gasfornuis met grote oven, rvs afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en close in boiler. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin en deze deur doet tevens dienst als achterom. De gehele begane grond is voorzien van een siergrind vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling.

Eerste verdieping. De overloop is bereikbaar via een afsluitbare (schuifdeur) trapopgang vanaf de begane grond. Op de overloop bevindt zich ook de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kast onder de trapopgang en een handbediend rolluik aan het gevelraam. Ook de tweede slaapkamer heeft een vaste kast onder de trapopgang en hier is een mogelijkheid om een wastafel te monteren. Voorts is er nog een derde slaapkamer. Zowel de overloop als de drie slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De badkamer is ingericht met een wastafel(meubel) en inloopdouche met comfortabele deur en thermostaatkraan. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een moderne grijze kleurstelling. Er is een separaat toilet met wandcloset. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en heeft een nokhoogte van circa 2 meter, hier bevindt zich de opstelplaats cv-ketel (Bosch 2010) en opstelplaats zonneboiler (2018). De zolder is een flinke bergruimte met dakvenster en witgoedaansluiting. Een deel van de zolder heeft een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling en is ook prima bruikbaar als logeer(slaap)kamer of speelzolder.

Buitensituatie

Voor de woning is een onderhoudsvriendelijke siertuin aangelegd met beplanting passend bij de vriendelijke aanblik van de woning. De beschut gelegen achtertuin is op het zuidwesten georiënteerd, volledig voorzien van onderhoudsvriendelijke bestrating en ingericht als een groot terras. In de achtertuin staat een stenen berging in combinatie met een overkapping en zelfs nog een royale en sfeervolle tweede overkapping (tuinveranda). Vanuit de achtertuin is er een achterom naar de openbare weg. De berging is geïsoleerd en biedt ruimte voor stalling, opslag en het uitvoeren van kleine klussen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid. Goede woonomgeving met een speeltuin voor de kinderen op loopafstand.

Bijzonderheden

De woning is praktisch ingedeeld en voorzien van goede extra’s waaronder kunststof ramen en kozijnen. De woning heeft energielabel B. De 6 zonnepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan het energieverbruik.

Bruto inhoud woning circa 353 m³
Bruto inhoud bijgebouwen circa 40 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 145 m²
Bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 16 m²
Gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) circa 101 m²
Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 13 m²

Een keurige woning met een goede basis en goede voorzieningen voor een interessante prijs.

Aanvaarding in overleg.