VERKOCHT

Dit comfortabele vierkamerappartement met maar liefst 121 m² woonoppervlak, een royaal balkon op het westen, een eigen parkeerplaats en een berging in de parkeerkelder is gesitueerd op de eerste woonlaag van het representatieve en moderne appartementencomplex “Palazzo Firenze” (bouwjaar 2003). Wonen met alle voorzieningen op één woonlaag, met een heerlijk ruim balkon, op loopafstand van het centrum én met een prachtig uitzicht op de omgeving en ondergaande zon. Een appartement waar veel mensen op hebben gewacht.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op minder als 15 minuten fietsen gesitueerd en vanaf het appartementencomplex loopt u in een paar minuten naar het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Parkeergarage (algemene ruimte) met eigen parkeerplaats. De parkeergarage is toegankelijk vanuit de centrale hal via de trap of met de lift en van buitenaf via een elektronisch (op afstand) te bedienen garagedeur. De garage is royaal opgezet met onder andere een fietsenstalling. In de kelder bevindt zich ook een circa 10 m2 grote eigen berging die is voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Een prima ruimte voor stalling en opslag.

Begane grond (algemene ruimte). Centrale entree/hal met trapopgang, liftinstallatie en toegang tot de individuele appartementen en de (parkeer)kelder. De hal heeft een neutrale representatieve afwerking met een betegelde vloer. Ter plaatse van de entree zijn de brievenbussen en er is een video-intercominstallatie voor verbinding/communicatie met het appartement.

Eerste woonlaag (appartement). De entree/hal is een ruime ontvangst en verkeersruimte binnen het appartement. Hier is de meterkast met complete nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting, er is een garderobe en de video-intercominstallatie. Het toilet, met wandcloset en fonteintje, is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte en frisse kleurstelling (geel/crème met een blauw accent). Aan het einde van de gang ligt de woonkamer, deze is bijna 50 m² groot en heeft een vriendelijk/warm licht vanwege de grote raampartij op het westen. In de woonkamer is een decoratieve schouw met een elektrische sfeerhaard en de ruimte staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon via een loopdeur welke ook is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht over de omgeving en op de ondergaande zon.

Het balkon ligt zoals aangegeven aansluitend aan de woonkamer. Het is royaal en praktisch qua afmetingen (circa 2,8 x 4,5 meter) en zonnig en privacyrijk georiënteerd op het westen. Gelijk aan de woonkamer heeft u ook vanaf het balkon een fraai uitzicht over de omgeving en de op ondergaande zon. De open keuken heeft een hoekopgestelde inrichting in een lichte crème kleurstelling met een aanrechtblad in houtdecor en veel kastruimte waaronder een sfeervolle vitrine en praktische carrouselkast in de hoek van het aanrecht. De Siematic keukeninrichting is voorzien van een keramische kookplaat, oven, rvs afzuigkap en koelkast. Het appartement heeft een hoofdslaapkamer, tweede slaapkamer en zelfs een ruime derde (slaap)kamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad, wastafel en tweede toilet. Gelijk aan het toilet is de badkamer neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte en frisse kleurstelling (geel/crème met een blauw accent). Naast de berging in de kelder is er ook een flinke berging binnen het appartement. Hier is tevens de witgoedaansluiting. Tot slot is er een technische ruimte met opstelplaats cv-ketel (Remeha 2019) en opstelplaats mv-box.

Buitensituatie

Kleinschalig appartementencomplex binnen villawijk ‘Steenvliet’, een fraaie woomomgeving aan de zuidrand van het dorpscentrum. Het appartementencomplex is omgeven door openbaar groen en er zijn meerdere autoparkeerplaatsen voor bezoekers. Onderhavig appartement ligt prachtig aan de noord-west zijde van het complex op de eerste woonlaag (totaal twee woonlagen) ruim boven het maaiveld. Fraai uitzicht vanuit het appartement of vanaf het balkon over de omgeving en richting de ondergaande zon.

Bijzonderheden

Actieve en betrouwbare vereniging van eigenaren met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 238,-- per maand. Energielabel A (geldig tot 17-02-2032). Stijlvolle ingetogen moderne architectuur. Relatief nieuw (bouwjaar 2003) en goed geïsoleerd appartementencomplex met 10 woonappartementen. Het complex beschikt over een centrale entree (video-intercominstallatie) met een vriendelijke en ruime hal van waaruit de individuele appartementen zowel met de trap als met de lift bereikbaar zijn. Royale parkeergarage onder het complex die toegankelijk is vanuit de centrale hal en via een royale elektrisch bedienbare garagedeur. Dorpscentrum, kerken, scholen, zwembad, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud appartement circa 382 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 136 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 12 m²; bruto vloeroppervlak parkeerplaats circa 18 m². Gebruiksoppervlak wonen circa 121 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 13 m² (balkon); gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 28 m² (berging en parkeerplaats).

Een appartement waar veel mensen op hebben gewacht en dat zeer geschikt is voor senioren of minder validen.

Aanvaarding in overleg.