VERKOCHT

Stijlvol vrijstaand woonhuis met garage en heerlijke tuin op een perceel van 548 m² eigen grond. De woning is gelegen op een uitstekende locatie op loopafstand van het dorpscentrum. De woning is onderscheidend qua uitstraling, keurig onderhouden en heeft een verrassende indeling met veel ruimte en comfort.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen, met veel voorzieningen op korte afstand zoals twee basisscholen, het zwembad, kerken en NS-station.

Indeling woning

Begane grond. De hal vormt een representatieve en ruime toegang tot de woning. Hier bevinden zich de meterkast, een garderobenis en de trapopgang naar de verdieping. De hal heeft een betegelde vloerafwerking. Het toilet met wandcloset en fonteintje is modern uitgevoerd en fris betegeld in een lichte antraciet/witte kleurstelling. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen, deze is ruim 30 m2 groot en staat in open verbinding met de eetkamer en keuken. De woonkamer heeft een gezellige schouw met inbouwhaard. De keuken is voorzien van een royaal uitgevoerde inrichting in een lichte kleur (houtdecor) met een kunststof aanrechtblad, werkeiland en veel bergruimte waaronder een vitrinekast. De keukeninrichting is uitgerust met complete inbouwapparatuur bestaande uit een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combi oven/magnetron en koelkast. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking. De eetkamer maakt verbinding tussen de woonkamer en keuken. Vanuit de eetkamer is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De erker in de eetkamer zorgt voor extra ruimte en een speelse lichtinval. Gelijk aan de hal en de keuken heeft ook de eetkamer een betegelde vloerafwerking. Aan de achterzijde van de woning ligt een (werk)kamer die uitstekende gebruiksmogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld thuiswerken of als speel(game)kamer. Vanuit de thuiswerkkamer is er een ontspannen zicht op de tuin. Tot slot is er een praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, uitstortgootsteen en vaste kast met opstelplaats cv-ketel (Daalderop 2011). Tevens is de bijkeuken een gebruiksvriendelijke overgang tussen de woning en de tuin. Ook de bijkeuken heeft een betegelde vloerafwerking maar bovendien ook een betegelde wandafwerking.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot de vliering middels een vlizotrap. Hoofd slaapkamer met toegang tot de badkamer. Tweede slaapkamer met vaste kast en wastafel. Derde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. En ook de vierde slaapkamer heeft bergruimte achter knieschotten. De badkamer is compleet en luxe ingericht met ligbad/whirlpool voorzien van thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset, wastafel en designradiator. De badkamer is modern uitgevoerd en fris betegeld in een lichte antraciet/witte kleurstelling. Voorts is er nog een berging, een prima opslagruimte of kleine werk/slaapkamer. En tot slot een flinke bergkast.

Tweede verdieping. Vliering met veel bergruimte boven een groot deel van de woning. De vliering heeft een nokhoogte van circa 1,6 meter en is toegankelijk middels een vlizotrap.

Buitensituatie

Op basis van een bruikleenovereenkomst ‘om niet’ met de gemeente West Betuwe is circa 80 m2 grond van perceel Geldermalsen G 2330 in gebruik als tuin. Op het perceel staat een vrijstaande stenen garage met kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. Een prima ruimte voor stalling, opslag en kleine klussen. De garage is voorzien van elektra en een kleine entresol. De oprit voor de garage biedt gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. Rondom de woning is een prachtige siertuin aangelegd met meerdere terrassen, een (speel)gazon, sfeervol tuinhuisje  en gevarieerde borders met duurzame beplanting. De verschillende terrassen bieden net als de tuin ruim voldoende privacy. Het terras, aansluitend op de eetkamer en keuken, is comfortabel overdekt middels een luifel. De achtertuin is bereikbaar langs beide zijden van de woning via een achterom/poort of door de tuin. Een heerlijke locatie in het dorp om te wonen, op loopafstand van centrumvoorzieningen en uitstekend bereikbaar.

Bijzonderheden

De woning oorspronkelijk gebouwd in circa 1957. In 1977 is de woning flink vergroot en in de loop der jaren zijn de voorzieningen en het comfort verbeterd en gemoderniseerd. De woning is keurig onderhouden. Energielabel D. De woning is rondom voorzien van rolluiken of screens.

Bruto inhoud woning circa 681 m³; bruto inhoud garage circa 86 m³. Bruto vloeroppervlak woning circa 277 m²; bruto vloeroppervlak garage circa 46 m². Gebruiksoppervlak woonruimte circa 180 m²; gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 4 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 22 m².

Heerlijk wonen op loopafstand van het dorpscentrum, vrijstaand en comfortabel!

Aanvaarding: in overleg.