Prijs op aanvraag

Winkelruimte op de beste locatie in Tiel. Het klassieke pand ligt midden in het hart van het winkelgebied in het versmalde voetgangersgebied van de Waterstraat. Het pand bevindt zich in een goede gebruikte staat van onderhoud. Het vloeroppervlak van de winkelruimte bedraagt circa 65 m² BVO. De winkel is een gunstige, nagenoeg vierkante, ruimte met daarnaast een klein magazijn, pantry en een toiletruimte. Bezichtiging alleen op afspraak.

Oppervlakten en afmetingen: vloeroppervlak winkelruimte circa 65 m² BVO; circa 59 m² VVO; verkoopoppervlak circa 51 m² VVO; frontbreedte winkelruimte circa 5,5 m¹; bruto inhoud circa 175 m³.

De draagstructuur van het pand bestaat uit gemetselde gevels en houten verdiepingsvloeren. In de winkelruimte bevindt zich vrijwel in het midden één dragende kolom. De toegangsdeur van de winkelruimte bevindt zich iets terugliggend op klassieke wijze naast de voordeur van een bovengelegen woning. De winkelruimte is gunstig qua breedte in verhouding tot de diepte. De winkelruimte beschikt over een kleine bergruimte met pantry en een modern uitgevoerde toiletruimte.

Er is een mogelijkheid om de huidige inventaris en aangebrachte voorzieningen over te nemen. De winkelruimte wordt door verhuurder aangeboden als casco- winkelruimte plus toiletruimte en pantry.

De Waterstraat is een voetgangersgebied. Er is geen parkeergelegenheid in de Waterstraat. Het perceel is volledig bebouwd. Op korte afstand ligt parallel aan de Waterstraat achter het object de Gasthuisstraat; in deze straat is langsparkeren (betaald) mogelijk aan de openbare weg mogelijk.

Over de huurprijs wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht. De huursom is exclusief nutsvoorzieningen. Betaalperiode per drie maanden vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Per heden worden met een voorschot servicekosten in rekening gebracht voor onder andere elektra- en waterverbruik. Het is mogelijk de nutsvoorzieningen te verzelfstandigen. Huurovereenkomst conform ROZ model winkelruimte 2012. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide brochure inclusief plattegrond is beschikbaar.