VERKOCHT

Comfortabele ééngezinswoning met goede voorzieningen, tuin en achterom. De woning is gelegen in de fraaie woonwijk Kalenberg te Meteren op een perceel van 135 m² eigen grond en kijkt uit op de (kersen)boomgaard waar soms ook schapen lopen.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De woning is in de nieuwbouwwijk Kalenberg gelegen nabij de basisscholen, boomgaard, waterplas en het speelveld.

Indeling

Begane grond. De hal, met pvc vloerafwerking, is een nette entree tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (complete nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting). De woonkamer is tuingericht en circa 20 m2 groot. Er is een grote bergkast onder de trapopgang en er is een schoorsteenkanaal (de pelletkachel uit 2019 is ter overname). Vanuit de woonkamer is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Ter plaatse van de openslaande deuren is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de gevel gemonteerd. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd met fraai zicht op de klassieke hoogstamboomgaard waar vaak schapen grazen. Er is een hoek opgestelde keukeninrichting in een grijze kleurstelling met kunststof aanrechtblad en veel bergruimte. Een gaskookplaat en afzuigkap zijn ingebouwd, de koelkast en vaatwasmachine staan los en zijn ter overname. De keuken is zodanig groot dat er een eethoek kan staan. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar en hebben een pvc vloerafwerking met een moderne licht grijze uitstraling. Een hal vormt een praktische verbinding tussen de woning en de tuin. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Gelijk aan de hal achter de voordeur heeft ook deze hal een pvc vloerafwerking. Het toilet beschikt over een fonteintje, is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte gemêleerd grijs/witte kleurstelling.

Eerste verdieping (geheel voorzien van laminaat vloerafwerking). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Hoofdslaapkamer met vaste schuifdeurkast. Tweede slaapkamer en een derde slaapkamer. De badkamer is ingedeeld met een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan, wastafel en een tweede toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte gemêleerd grijs/witte kleurstelling.

Tweede verdieping. Grote zolder met opstelplaats cv-ketel (Nefit 2018), zonneboiler (Agpo) en mv-box. Hier is ook de witgoedaansluiting en er is veel bergruimte. Er zijn twee dakvensters en goede mogelijkheden voor een extra vierde (slaap)kamer.

Buitensituatie

De voortuin is aangelegd met bestrating en passende beplanting in een border. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht als een groot terras met duurzaam straatwerk met beplanting in borders en een schutting met poort als perceelafscheiding. De achtertuin is heerlijk op het zuiden georiënteerd. In de achtertuin, die ook via een achterom bereikbaar is, staat over de gehele breedte van de tuin een houten berging/schuur met afdak. De berging/schuur biedt ruimte voor stalling, opslag en het uitvoeren van kleine klussen.

Bijzonderheden

Een vriendelijk ogende woning (bouwjaar 2000) met flink wat ruimte. Energielabel A (geldig tot 16-11-2031). Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op loopafstand in de wijk gelegen, de zwemplas met strandje ligt om de hoek. Voor de woning zijn parkeerstroken en brede groenbermen in combinatie met een voetpad. Meest bijzonder is misschien wel het uitzicht aan de voorzijde van de woning. Een klassieke hoogstamboomgaard (o.a. kersen) met schapen, dat verwacht je niet in een woonwijk.

Bruto inhoud circa 357 m³; bruto vloeroppervlak circa 137 m².
Woonoppervlak circa 101 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 12 m².

Ideale starterswoning op een leuke locatie in de wijk!