VERKOCHT

Deze goed onderhouden comfortabele half vrijstaande woning (2/1 kap) met carport, garage en een bijzonder gevormd perceel van 285 m² grond met eigen achterom en relatief veel vrijheid is kindvriendelijk binnen de dorpskern gelegen. De woning is verrassend en heeft onder andere een keurige keukeninrichting, moderne vloerafwerking, fraaie gashaard en bovendien is het schilderwerk ook nog eens erg netjes.

Het dorp Waardenburg ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Waal en maakt deel uit van de Gemeente West Betuwe. Waardenburg beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Uitgebreider winkelen kan in het op enkele minuten fietsen gelegen Zaltbommel. In directe nabijheid is een fraai natuurgebied met schitterende uiterwaarden, een kasteel en het bos van Neerijnen met o.a. een sfeervolle kasteeltuin. Waardenburg is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west (A15) en noord/zuid (A2) -verbindingen met een directe aansluiting op de A2  waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De NS-stations van Zaltbommel en Geldermalsen zijn op fietsafstand van de woning gelegen en ook per bus bereikbaar. De woning is gesitueerd in de dorpskern te midden van gevarieerde woonbebouwing en op korte afstand van de basisscholen en speeltuin.

Indeling

Begane grond. De entree tot de woning is gastvrij overdekt. Hal met meterkast (complete nutsvoorzieningen en een glasvezel aansluiting), praktische bergkast, toegang tot terras en tuin (achterom) en toegang tot de garage/berging, trapopgang naar de eerste verdieping en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje, neutraal uitgevoerd en betegeld in een gemêleerd lichte kleurstelling. De woonkamer biedt een vriendelijk zicht op de tuin aan de voorzijde van de woning. In de woonkamer bevindt zich een strak vormgegeven schouw met sfeervolle gashaard, een flinke bergkast onder de trapopgang en er is een elektrisch te bedienen screen aan het grote gevelraam gemonteerd. De woonkamer heeft een keurige afwerking met hoge plinten en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Aansluitend aan de woonkamer is de open keuken met een in L-vorm opgestelde keukeninrichting in een fris witte kleurstelling met een zwart gekleurd kunststof aanrechtblad en gevarieerde bergruimte. Deze inrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, combi magnetron/oven, afzuig(schouw)kap, koelkast en vaatwasmachine. Het gevelraam in de keuken zorgt voor licht op het aanrecht en zicht op de tuin. Gelijk aan de woonkamer heeft ook de keuken een laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. De garage/berging is ruim en toegankelijk via een roldeur vanaf de oprit (voorzijde), vanuit de woning en via een loopdeur vanuit de tuin. In de garage/berging zijn praktische vaste kasten gerealiseerd en de betegelde vloerafwerking en het plafond met inbouwspotjes dragen bij aan de nette afwerking en het gebruiksgemak. De garage/berging is een uitstekende ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of het uitvoeren van kleine klussen.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Hoofdslaapkamer met een elektrisch te bedienen screen aan het gevelraam. Tweede slaapkamer, eveneens met een elektrisch te bedienen screen aan het gevelraam. Derde slaapkamer. De tweede en derde slaapkamer zijn verhoudingsgewijs best ruim. Zowel de overloop als de drie slaapkamers hebben allemaal een laminaat vloerafwerking in een moderne licht grijze kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm en thermostaatkraan, tweede toilet, wastafel en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een gemêleerd lichte kleurstelling met een sierstrip als accent.

Tweede verdieping. Zolder met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2017), mv-box en airconditioningsunit. Hier bevinden zich ook de witgoedaansluitingen en er is bergruimte achter knieschotten. Het dakvenster is beschadigd. Er zijn goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld twee extra (slaap)kamers op de tweede verdieping.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met halfverharding en twee privacy biedende bomen in een markante pot. De achtertuin is aangelegd met duurzaam straatwerk ten behoeve van wandelpaden en meerdere terrassen, hagen en gevarieerde sfeervolle beplanting in borders. In de achtertuin staat bovendien nog een tuinhuisje dat dienst doet als opslagruimte en/of speelhuisje. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woning of via de achterom en poort langs de bebouwing op eigen perceel. De achtertuin is groter als het eigen kadastrale perceel, een deel van deze tuin is gemeentegrond (globaal gearceerd weergegeven op kadastrale kaart). Het grote perceel en de tuin bieden ruim voldoende privacy, zon en relatief veel vrijheid vanwege de ligging ten opzichte van omliggende woningen. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een groene wal, de geluidswal met opgaande beplanting van struiken en bomen langs de A2. De oprit is voorzien van klinkerbestrating en biedt plaats aan meerdere personenauto’s, zelfs naast elkaar of comfortabel onder de carport. Een kleine speeltuin, twee basisscholen en andere voorzieningen zijn korte (loop)afstand gelegen.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1999, keurig onderhouden en maakt een verzorgde indruk.
Een woning waar je echt zo in kunt.
Onder het laminaat op de begane grond (woonkamer, keuken en hal) ligt een betegelde vloer in combinatie met vloerverwarming.
Op Funda hebben wij een deel van het “gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte” meegeteld bij het woonoppervlak, het verschil zit in de zolder die groot genoeg is en via een vaste trap bereikbaar is. De zolder telt formeel niet mee als woonoppervlak omdat er nu onvoldoende daglicht is.
Vriendelijk straatbeeld met openbaar groen (parkje) voor de deur.

Bruto inhoud woning circa 469 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 188 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 89 m2 (+ 24 m² tweede verdieping).
Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 46 m² (-/- 24 m² tweede verdieping).
Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 15 m².

Ruim wonen aan een mooie straat met verrassend veel groen en privacy.