€ 1.450,-- per maand (BTW n.v.t.)

Zelfstandige praktijk- of kantoorruimte. Dit vriendelijke vrijstaande gebouw staat aan de rand van het centrum van het dorp. Met een grootte van netto 136 vierkante meter waarvan 95 op de begane grond is het gebouw uitstekend geschikt als praktijkruimte of als kantoor voor een brede doelgroep.

Oranje Nassaustraat 4 ligt aan de rand van het centrum van Geldermalsen op loopafstand van winkels en horeca. Geldermalsen ligt op gunstige afstand van de snelwegen A2 en A15 (circa 10-15 autominuten). Het NS-station ligt op 10 minuten lopen vanaf het centrum.

De indeling is als volgt. Direct achter het tochtportaal van de entree ligt aan de ene zijde een wachtruimte en aan de andere zijde een (kantoor)kamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee kamers. Het middendeel heeft een toiletruimte aan de ene zijde en de receptie aan de andere zijde. De ruimte met de receptiebalie beschikt verder over een royale pantry en hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. De tweede (zij)ingang van het pand komt ook uit in de receptieruimte. Boven aan de trapopgang bevinden zich twee kamers bereikbaar vanaf de overloop. Met name de grote kamer aan de achterzijde kan ook dienst doen als vergaderruimte of als kantine.

Het buitenterrein kan aan de voorzijde worden afgesloten met een hekwerk. Parkeren is mogelijk langs de openbare weg of op de parkeerplaats 50 meter verderop. Indien gewenst kunnen maximaal twee personenauto’s op eigen terrein worden gezet. Naast de ingang aan de voorzijde is er een tweede (zij)ingang achter een poort.

Kenmerken: Vloeroppervlak begane grond circa 95 m² VVO, verdieping circa 41 m² VVO, totaal circa 136 m² VVO. Inhoud circa 465 m³.

Het pand beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen. Het voormalige gebruik als huisartsenpraktijk is nog merkbaar door de aanwezigheid van wasgelegenheid in bijna alle ruimtes. Een gewijzigd niveau van afwerking is bespreekbaar.

Voorwaarden: Omzetbelasting niet van toepassing. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren; kortere periodes zijn bespreekbaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk.