Huurprijs: € 750,-- p.m. (excl.B.T.W.)

Kantoorruimte in multifunctioneel bedrijfspand.

Verhuur mogelijk in units. Bosmanskamp 61-65 ligt op een goede locatie aan de dorpsrand tegen de randweg; de aansluiting op de afrit van de A15.

Het is mogelijk om een gedeelte van het pand te huren. Voor verhuur is het pand opgedeeld in vijf units. Het combineren van meerdere units is mogelijk.  Zie voor illustraties van de verschillende units de plattegronden.

Unit I: kantoorruimte op de begane grond aan de straatzijde.
Vloeroppervlak circa 150 m² VVO. Deze unit is verhuurd.

Unit II: kantoorruimte op de eerste verdieping aan de straatzijde.
Vloeroppervlak circa 150 m² VVO. Huurprijs € 750,-- per maand (excl. BTW)

Unit III: kantoorruimte op de tweede verdieping aan de straatzijde.
Vloeroppervlak circa 150 m² VVO. Huurprijs € 750,-- per maand (excl. BTW)

Unit IV: kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping in het middendeel van het gebouw. Vloeroppervlak begane grond 230 m² VVO en eerste verdieping circa 220 m² VVO. Deze unit is verhuurd.

Unit V: bedrijfsruimte met klein kantoor en grote entresolvloer in het achterste deel van het gebouw. Vloeroppervlak begane grond 225 m² VVO en eerste verdieping circa 150 m² VVO. Deze unit is verhuurd.

Voorwaarden. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.