VERKOCHT

Heerlijk en kindvriendelijk in de wijk ‘De Boomkamp’ gelegen woning (2/1 kap) met een fraai aangelegde tuin op een perceel van maar liefst 307 m² eigen grond. Deze prachtige woning heeft een stijlvolle en bijzonder vriendelijke uitstraling. De woning is goed onderhouden en beschikt over een strak uitgevoerde complete keuken, praktische bijkeuken, vijf slaapkamers èn een keurige afwerking met verschillende extra’s waaronder zonnepanelen. Het gezellige dorpscentrum, verschillende sportvoorzieningen en het NS-station zijn op fietsafstand gelegen.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit tot een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit aan detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Wanneer u kiest voor vervoer met de auto, kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief waarbij het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is ten oosten van het dorpscentrum gelegen, op een goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. De entree is gastvrij overdekt door de opbouw op de ‘voormalige’ garage. De hal is een representatieve toegang tot de woning. Hier bevinden zich ook de meterkast (complete nutsvoorzieningen en een glasvezel aansluiting) en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal heeft een betegelde vloerafwerking in antraciete kleurstelling. Het toilet, met wandcloset en fonteintje, is modern uitgevoerd en in een frisse kleurstelling betegeld met een antraciet grijze vloertegel en antraciet grijze en witte wandtegel. De woonkamer is ruim 40 m² groot en in U-vorm. Een kamer met zithoek, eethoek en een praktische werk- of speelhoek. Zowel aan de voorzijde (zitkamer) als aan de achterzijde (eetkamer) is er vriendelijk zicht op de tuin. Er is toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Aan de voorgevelramen zijn screens en een zonnescherm gemonteerd en de woonkamer heeft een houten parket vloerafwerking. De keuken heeft een royale in L-vorm opgestelde keukeninrichting in een lichte hoogglans witte kleurstelling met een  zwart natuurstenen aanrechtblad, dubbele spoelbak en gevarieerde bergruimte met lades en kastjes. Deze inrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasmachine. Ook vanuit de keuken is er zicht op de tuin en er is toegang tot terras en tuin (tevens achterom). De keuken heeft een vloerafwerking met Novilon in een moderne kleurstelling (gelegd over plavuizen). In de praktische bijkeuken bevindt zich de wasmachineaansluiting en er is veel bergruimte. De bijkeuken heeft een vloerafwerking met Novilon in een moderne kleurstelling op beton.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en laminaat vloerafwerking. Slaapkamer met dakkapel en laminaat vloerafwerking. Tweede slaapkamer met dakvenster met buitenzonwering, gevelraam en laminaat vloerafwerking. Derde slaapkamer met dakkapel (gedeeld) en eveneens laminaat vloerafwerking. De vierde slaapkamer heeft een dakvenster en gevelraam. In deze kamer, die zich bevindt in de opbouw boven de voormalige garage, is een vaste kast en toegang (vlizotrap) tot een vliering. De badkamer is voorzien van douchegelegenheid met thermostaatkraan, ligbad, toilet en wastafelmeubel. De badkamer heeft een dakkapel (gedeeld) en is neutraal in een lichte kleurstelling betegeld.

Tweede verdieping. Overloop met dakvenster. Vijfde slaapkamer met wastafel, twee dakvensters (waarvan één met buitenzonwering), bergruimte achter knieschotten en een afgesloten opstelplaats voor de cv-ketel (Daalderop 2005). De vliering is  via een vlizotrap te bereiken. Hier is een prima bergruimte met een nokhoogte circa 1,2 meter boven de vierde slaapkamer.

Buitensituatie

De voortuin is gezellig aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting in borders en half verharding. De oprit is bestraat en biedt plaats aan meerdere personenauto’s en toegang tot de woning. Een apart deel van de voortuin is een bijzondere plek, misschien wel voor een eigen moestuin of eigen speelruimte voor de kinderen. De achtertuin is aangelegd met meerdere terrassen, wandelpaden, een gazon, een prachtige verhoogde vijver, hagen en gevarieerde duurzame beplanting in borders. In de achtertuin staat een berging, een prima plaats voor opslag en stalling. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woning of via de praktische achterom naast de woning. Het grote perceel en de tuin bieden ruim voldoende privacy en zon. Een uitdagende speeltuin met veel groen ligt om de hoek. Een wandelpark, 2 basisscholen, sportaccommodaties en sportterreinen zijn op korte (loop)afstand gelegen. Wonen aan een mooie straat in een attractieve en royaal opgezette woonomgeving met veel variëteit en veel openbaar groen.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1991, keurig onderhouden en voorzien van een goed en verbeterd niveau van afwerking en voorzieningen. Dit type woning is breder dan de meeste andere 2/1 kap woningen in de buurt. Omstreeks 1995 is een opbouw op de voormalige garage gerealiseerd. Energielabel B. De 14 zonnepanelen zorgen voor een belangrijke vermindering van de energiekosten.

Bruto inhoud woning circa 473 m³;  bruto vloeroppervlak woning circa 186 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 134 m².

De locatie, het perceel, de tuin en de woning ………. heerlijk wonen en genieten!