VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Keurige half vrijstaande woning met vier slaapkamers, garage, berging en tuin. De woning is gelegen in de wijk ‘de Boomkamp’ op een perceel van 275 m² eigen grond. Een mooie kans voor mensen die specifiek op zoek zijn naar een gunstig geprijsde woning met garage en flinke oprit. Het gezellige dorpscentrum, verschillende sportvoorzieningen en het NS-station zijn op fietsafstand. Basisscholen en het wijkpark zijn om de hoek.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is ten oosten van het dorpscentrum gelegen, op een goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. De entree tot de woning is gastvrij overdekt met een luifel. Hal met meterkast (complete nutsvoorzieningen en een glasvezel aansluiting) en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een blauw/witte kleurstelling. De woonkamer is tuingericht en ruim 25 m² groot. Hier is een flinke bergruimte in een grote trapkast en er is een elektrisch zonnescherm aan het gevelraam gemonteerd. Vanuit de woonkamer is er toegang tot terras en tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken biedt een prettig zicht op de voortuin en de straat. De keuken is voorzien van een keukeninrichting met dubbele opstelling in een lichte crème kleur met een gemêleerd grijs kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De complete inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, oven, rvs-afzuigkap, vaatwasmachine en koel/vriescombinatie. Bijna de gehele begane grond heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De garage is toegankelijk via een stalen kanteldeur vanaf de oprit (voorzijde) en via een loopdeur vanuit de tuin (achterzijde). De garage heeft een gecoate vloerafwerking, is verwarmd middels een radiator en voorzien van een uitstortgootsteen met warm- en koudwaterkraan. Een uitstekende ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of kleine klussen. Daarnaast is er bovendien nog een flinke houten berging die toegankelijk is via dubbel openslaande deuren vanaf de oprit (voorzijde) en via een loopdeur vanuit de tuin (achterzijde). Ook deze berging is een uitstekende ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of kleine klussen.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Hoofd slaapkamer met dakvenster. Tweede slaapkamer met gevelraam. Derde slaapkamer met dakvenster, een wastafel en bergruimte achter knieschotten. Badkamer voorzien van een wastafel en ruime (inloop)douche met deur. De badkamer heeft een dakvenster en is neutraal uitgevoerd en betegeld met een terracotta vloertegel en gemêleerd witte wandtegel.

Tweede verdieping. Overloop met opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2004), wasmachineaansluiting en gevelraam. Vierde slaapkamer met dakvenster.

Derde verdieping. Topzolder met extra bergruimte.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met half verharding en bestrating. De achtertuin is aangelegd als een groot terras met gevarieerde duurzame beplanting in een border. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woning, garage, berging of via de achterom met poort. Het grote perceel en de tuin bieden ruim voldoende privacy, zon en relatief veel vrijheid vanwege het ruimtelijke hoekperceel. De oprit is voorzien van klinkerbestrating en biedt plaats aan meerdere personenauto’s, zelfs naast elkaar. Een uitdagende speeltuin met veel groen ligt om de hoek terwijl wandelpark, 2 basisscholen, sportaccommodaties en sportterreinen op korte (loop)afstand zijn gelegen.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1986, keurig onderhouden en voorzien van een goed niveau van afwerking en voorzieningen. Energielabel D.

Bruto inhoud woning en garage circa 371 m³; bruto inhoud berging circa 47 m³; bruto vloeroppervlak woning en garage circa 146 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 16 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 85 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 20 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 15 m²

Een leuke hoekwoning met garage, berging en een relatief ruim perceel!