VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze uitgebouwde royale ééngezinswoning met gezellige tuin, tuinveranda, berging en achterom is op een perceel van 148 m² eigen grond gelegen in een gewilde, rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een brede groenstrook voor de deur. Een heerlijk huis met een werkelijk prachtige keuken, onderhoudsvriendelijke kunststof ramen en kozijnen, tal van leuke extra’s en vier flinke slaapkamers!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast (vernieuwde groepenkast, complete nutsvoorzieningen en een glasvezelaansluiting). De woonkamer is uitgebouwd, ruim 30 m² groot en makkelijk in te delen als zitkamer en eetkamer. Vanuit de woonkamer is er fraai zicht op de tuin en de groenstrook voor de deur. Er is toegang tot terras en tuin via een schuifpui. Verder is er in de woonkamer een vaste kast en een strak vormgegeven houtkachel met een glazen deur. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. De keuken is een echte blikvanger. Een strakke inrichting met een dubbele opstelling in een prachtige kleurcombinatie met een antraciet gekleurd kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte (veel lades). De royale inrichting is voorzien van complete en hoogwaardige inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat van Bora met geïntegreerd afzuigsysteem, oven/magnetron combinatie, wijnkast, vaatwasmachine, koelkast en close-in-boiler. Behalve via de schuifpui in de woonkamer is er ook vanuit de keuken toegang tot terras en tuin. De entreehal, woonkamer en keuken hebben een betegelde vloerafwerking (Spaans natuursteen) in combinatie met vloerverwarming. Centraal in de woning is een traphal met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook het toilet met wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en fris betegeld met een grijze vloertegel en witte wandtegel in combinatie met een sierstrip.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Ouderslaapkamer met elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. Tweede slaapkamer, eveneens met een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. En bovendien met de mogelijkheid voor het aansluiten van een wastafel. Derde slaapkamer met vaste kast en elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. Badkamer voorzien van inloopdouche met mat glazen deur, tweede wandcloset, designradiator en wastafel. Vanuit de badkamer is er toegang tot het balkon. De badkamer is modern uitgevoerd en fris betegeld met een grijze vloertegel en witte wandtegel in combinatie met een sierstrip. Het balkon is een heerlijke plek voor ‘even een frisse neus’ of een prima plaats om de was te drogen. Het is vergroot door de gerealiseerde uitbouw van de woonkamer.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met dakvenster, opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2009), opstelplaats mv-box en witgoedaansluiting. Vierde slaapkamer met dakvenster en een mogelijkheid voor het aansluiten van een wastafel. Vanuit deze slaapkamer is bergruimte achter knieschotten toegankelijk.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gescheiden van de openbare weg middels een trottoir en brede groenstrook. De achtertuin biedt voldoende privacy en is aangelegd met terrassen en sfeervolle beplanting in een (verhoogde) border. In de achtertuin staat een stenen berging, een praktische plaats voor stalling en opslag, en een gezellige tuinveranda/overkapping met vlonderterras. Ook voor de vuilcontainers is een praktische overkapping gerealiseerd. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. Op korte afstand van de woning is er ruim gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is uitgebouwd, keurig onderhouden en in 2019 voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof ramen en kozijnen met HR++-glas. De gevels en de begane grond vloer zijn in 2020 na geïsoleerd. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de zuidrand van het dorp op loopafstand van een basisschool, overdekt zwembad, diverse voorzieningen en een (zwem)plas. De verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het vernieuwde NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto inhoud woning circa 392 m³; bruto inhoud berging/tuinveranda circa 47 m³.
Bruto vloeroppervlak woning circa 148 m²; bruto vloeroppervlak berging/tuinveranda circa 21 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 113 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 4 m².
Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 18 m²

De uitbouw, schuifpui, vloerafwerking en bovenal de keukeninrichting maken deze woning met name op de begane grond bijzonder en aantrekkelijk!