€ 325.000,-- k.k.

Deze keurig onderhouden ééngezinswoning met tuinveranda, berging en achterom is op een perceel van 182 m² eigen grond gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Een heerlijk huis waar je zo in kunt en met maar liefst vijf slaapkamers!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast (vernieuwde groepenkast, complete nutsvoorzieningen en een glasvezelaansluiting), trapopgang naar de eerste verdieping, ruime bergkast onder de trapopgang en een laminaat vloerafwerking. Toilet met fonteintje en wandcloset. Het toilet is modern uitgevoerd en fris betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is een ruim 25 m2 grote doorzonkamer die in open verbinding staat met de keuken. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd. De woonkamer heeft een laminaat vloerafwerking. De open keuken is uitgerust met een hoekopgestelde inrichting in een rustige en lichte kleurcombinatie met een antraciet gekleurd kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte. De royale inrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, rvs-afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. Gelijk aan de woonkamer heeft ook de keuken een laminaat vloerafwerking. Praktische bijkeuken met uitstortgootsteen en mogelijkheden voor een speelhoek of thuiswerkplek. De bijkeuken biedt toegang tot terras en tuin en vormt een mooie verbinding tussen binnen en buiten. De bijkeuken heeft een laminaat vloerafwerking.

Eerste verdieping (slaapkamers vinyl vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en voorzien van vloerbedekking. Ouder slaapkamer met een grote schuifdeurkast en handbediend rolluik aan het gevelraam. Tweede slaapkamer met wastafel en handbediend rolluik aan het gevelraam. Derde slaapkamer met een handbediend rolluik aan het gevelraam. Badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met deur en thermostaatkraan, tweede wandcloset, designradiator en wastafel in combinatie met een badmeubel. De badkamer is modern uitgevoerd en fris betegeld in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping (vinyl vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met twee dakvensters (één hiervan is niet te openen), opstelplaats cv-ketel (Remeha 2013) en witgoedaansluiting. Vierde slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten. Vijfde slaapkamer, eveneens met dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met fraaie bestrating en gevarieerde sfeervolle beplanting in borders. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd met dezelfde fraaie en duurzame bestrating, terrassen en gevarieerde beplanting. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy. In de achtertuin staat een prachtig bijgebouw met een flinke berging (voorzien van een elektriciteitsaansluiting) en een heerlijke tuinveranda/overkapping. De voor- en achtertuin met tuinhuis en overkapping zijn in 2020 aangelegd. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. In de straat is ruim gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1982, keurig onderhouden en afgelopen jaren gemoderniseerd (o.a. keukeninrichting, sanitair, vloerafwerking, cv-installatie en elektrische installatie). De woning heeft vijf comfortabele slaapkamers. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de zuidrand van het dorp op loopafstand van een basisschool, overdekt zwembad, diverse voorzieningen en een (zwem)plas. De verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het vernieuwde NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto inhoud woning circa 439 m³; bruto inhoud berging/tuinveranda circa 22 m³.
Bruto vloeroppervlak woning circa 162 m²; bruto vloeroppervlak berging/tuinveranda     circa 9 m².
Woonoppervlak circa 126 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 7 m².

Gewoon een prima woning!