€ 2.300,-- per maand (excl. BTW)

Bedrijfsruimte in een verzamelgebouw met in totaal drie units. Het pand meet circa 523 m² verhuurbaar vloeroppervlak en beschikt naast de, via een overheaddeur bereikbare hal, over een klein kantoorgedeelte entree, toilet, pantry en twee kantoorkamers. Voltastraat 8 ligt midden op het industrieterrein De Kellen aan de noordzijde van Tiel. Het industrieterrein ligt vrijwel direct aan de A15 en aan de N835. Bijzonder zijn de grote vrije hoogte van circa 5,0 meter, de kolomvrije overspanning van circa 13,2 meter en het feit dat de gehele bedrijfsruimte is voorzien van plafonds. Een nette bedrijfsruimte van circa 2.750 m³ voor een zeer redelijke huurprijs.

Voltastraat 8 ligt midden op het industrieterrein De Kellen aan de noordzijde van Tiel. Het industrieterrein ligt vrijwel direct aan de A15 en aan de N835. Directe belendingen bestaan uit andere bedrijfsgebouwen. De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Belangrijke uitvalswegen zijn in de directe nabijheid gelegen. Het object ligt circa 1,5 kilometer vanaf de aansluiting op de rijksweg A15. De bereikbaarheid via openbaar vervoer is redelijk met een bushalte op circa 1,5 kilometer afstand. NS station Tiel ligt op minder dan 5 kilometer afstand. De ligging en de omgeving maken het pand geschikt voor uiteenlopende doeleinden en uitstekend bereikbaar voor leveranciers en afnemers.

Oppervlakten en afmetingen: perceel circa 585 m² waarvan circa 90 m² onbebouwd; vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 473 m² VVO; kantoor en secundaire ruimten begane grond circa 25 m² VVO; kantoor verdieping circa 25 m² VVO; totaal circa 523 m² VVO; overheaddeur circa 4,1 m¹ breed en circa 4,2 m¹ hoog; totaal inhoud circa 2.750 m³; kolomvrije overspanning circa 13,2 m¹; vrije hoogte bedrijfsruimte circa 5,0 m¹ tot het plafond; vrije hoogte kantoorgedeelte circa 2,4 m¹.

De indeling van het object is als volgt: entree/ontvangsthal met meterkast en trap naar eerste verdieping, toiletruimte, kantoorkamer met pantry, kantoorkamer op de eerste verdieping, bedrijfsruimte

De te verhuren bedrijfsruimte is onderdeel van een gebouw met in totaal drie units. De afmetingen van de unit zijn circa 37,7 x 13,2 meter. Het gebouw is opgetrokken middels een stalen constructie. De gevels zijn aan de buitenzijde tot circa één meter hoog gemetseld met daarboven een stalen gevelbeplating met houten ramen en kozijnen. Het dak is uitgevoerd in staal, geïsoleerd en voorzien van bitumineuze dakbedekking. De beganegrondvloer is van beton en monoliet afgewerkt. De niet dragende binnenwanden en de scheidingswanden met de overige delen van het gebouw zijn uitgevoerd in steenachtig materiaal.

Technische installaties en voorzieningen. De ontvangsthal, kantoorkamer en de toiletruimte zijn eenvoudig maar functioneel afgewerkt. Het sanitair, één toilet, is uitgevoerd met een fonteintje. Er is een cv-installatie met radiatoren aanwezig ten behoeve van de kantoor- en secundaire ruimten. In de bedrijfsruimte is een direct gestookte heater aanwezig. De bedrijfsruimte is van buiten af toegankelijk via een handbediende overheaddeur met een doorgang van circa 4,1 x 4,2 meter. In de bedrijfsruimte is verlichting aanwezig door middel van tl-armaturen. Bijzonder is ook dat in de volledige bedrijfsruimte een systeemplafond is aangebracht. Het pand beschikt over een inbraakalarm.

Parkeermogelijkheden. Voor het pand zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst. Het buitenterrein voor het pand is bedoeld voor parkeren; buitenopslag van goederen is niet toegestaan.

Opleveringsniveau. Het geheel zal leeg en bezemschoon worden opgeleverd inclusief de omschreven afwerking en installaties. De stellingen die zichtbaar zijn op de foto’s zijn eigendom van de huidige huurder en worden verwijderd.

Aanvaarding in overleg en mogelijk op korte termijn.