VERKOCHT

Een absolute droom, niet alleen de locatie en het perceel maar ook de woning, het bijgebouw en de vele mogelijkheden zijn werkelijk fantastisch. Deze markante vrijstaande villa met een royaal inpandig gastenverblijf/mantelzorgwoning is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 4.440 m² eigen grond. Het vrijstaande bijgebouw van circa 380 m² biedt plaats aan een verwarmd zwembad, verschillende relax ruimtes, een (tweede) guesthouse of b&b en een garage/werkplaats. De camper, caravan en boot kunt u stallen in de grote carport. Het perceel biedt volop privacy en is aangelegd met een ruime (dubbele) oprit, meerdere terrassen, een passende siertuin met fraaie bomen en een (speel)gazon met weids uitzicht. Beleef de zuivere lucht van het buitengebied!

Het dorp Tricht is gelegen aan de rivier de Linge en behoort tot de in 2019 nieuw gevormde gemeente West Betuwe. Fietsend of wandelend over de kronkelende dijk heeft u steeds weer een wisselend uitzicht over deze mooie rivier met haar uiterwaarden. Naar het westen toe komt u per fiets bij het schitterende landgoed Mariënwaerdt in het sfeervolle dorp Beesd; rijdend naar het zuid/oosten komt u in het nabij gelegen dorp Geldermalsen. Geldermalsen biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur en sport. In Tricht is een aantal verenigingen erg actief zodat u, als u dat wilt, al snel betrokken kunt zijn bij de gemeenschap in dit Lingedorp. Met name in het Dorpshuis in Tricht vinden veel activiteiten plaats. De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen in het eigen dorp terecht. Voor de middelbare school wordt veelal uitgeweken naar de scholen in Geldermalsen of naar het tevens op fietsafstand gelegen Culemborg. Met de fiets bent u via de vernieuwde spoorbrug in een paar minuten bij het NS-station van Geldermalsen. Rijdend via Geldermalsen en/of Culemborg liggen de snelwegen A2 en A15 op korte afstand, zodat steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam binnen een uur te bereiken zijn. Tricht: een klein dorp met veel gezelligheid én … een eigen Dorpskrant!

Indeling villa

Kelder. Provisiekelder met een prima stahoogte en toegankelijk via een elektrisch bedienbaar luik. De provisiekelder is een goede voorraadruimte en/of prachtige bewaarplaats voor wijn.

Begane grond (natuursteen ‘basalt’ vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming). De entree vormt een representatieve en ruime toegang tot de villa en het inpandige gastenverblijf. Vanuit deze ruimte is er ook toegang tot terras en tuin en er zijn twee vaste kasten met praktische bergruimte. De aansluitende hal biedt plaats aan de trapopgang naar de eerste verdieping en er is een grote bergkast onder de trapopgang met hierin opgenomen de witgoedaansluitingen. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje, modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet kleurstelling. De woonkamer is maar liefst 65 m² groot met zicht op de tuin, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De grootte en vorm van de woonkamer bieden flexibiliteit en mogelijkheden om de ruimte leuk en makkelijk in te richten met combinaties van een woonkamer, zitkamer, eetkamer en speelkamer. In de woonkamer is een strak vormgegeven schouw met sfeervolle gashaard, er is toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en er is toegang tot de provisiekelder. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de woonkeuken. Een grote woonkeuken met een royale L-vormige opstelling in een warm kersenhout decor met een gemêleerd grijs natuurstenen aanrechtblad en veel kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, combi oven/magnetron, rvs afzuig(schouw)kap, vaatwasmachine, vrieskast en twee koelkasten. Ook vanuit de keuken is er net als in de woonkamer fraai zicht op de tuin zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. En er is toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Een tweede hal functioneert als praktische achterom. Hier bevindt zich de meterkast en een bergkast met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2011) en waterontharder.

Verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met dakkapel. Slaapkamer met een fraai en ruimtelijk hoog plafond en vaste kasten. Tweede slaapkamer, eveneens met een fraai en ruimtelijk hoog plafond. Badkamer voorzien van een douche(cabine) met thermostaatkraan en luxe armatuur, een wandcloset en een dubbele wastafel in een badmeubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet kleurstelling. De derde slaapkamer heeft vaste kasten en bergruimte en biedt een doorloop naar een royale inloopkast of bergzolder.

Indeling gastenverblijf/mantelzorgwoning

Begane grond (natuursteen ‘basalt’ vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming). Woonkamer met toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren aan twee zijden. Keuken, uitgerust met een pantry keuken in een lichte kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, magnetron, afzuigkap en koelkast. Ook is hier een bergkast met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2011) en een meterkast. Royale slaapkamer en aansluitend een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douche(cabine) met thermostaatkraan, een wandcloset en een dubbele wastafel in een badmeubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet/witte kleurstelling.

Verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met vide. Tweede slaapkamer met een fraai en ruimtelijk hoog plafond. Derde slaapkamer, eveneens met een fraai en ruimtelijk hoog plafond. Badkamer met dakkapel en voorzien van een douche(cabine) met thermostaatkraan, een wandcloset en een wastafel, Hier is ook een witgoedaansluiting. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet/witte kleurstelling.

Indeling bijgebouw

Begane grond (grotendeels voorzien van een natuursteen vloerafwerking in een moderne antraciet kleurstelling). De hal vormt een keurige toegang tot de ontspanningsruimtes binnen het bijgebouw. Kamer, thans in gebruik als kleedruimte. Toilet voorzien van een wandcloset en fontein, modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet kleurstelling. Kamer, een tweede kleedruimte. Douche, modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet kleurstelling. Zwembadruimte voorzien van een compleet uitgerust en verwarmd zoutwater bad (circa 1,5 meter diep) met pomp, filter en afdekking. Naast het zwembad is hier ruimte voor sport, spel en ontspanning. Er is een jacuzzi en royaal toegang tot terras en tuin via meerdere dubbel openslaande deuren. Sauna met traditionele werking en infrarood. In het bijgebouw bevindt zich ook een garage/werkplaats. Een prima ruimte voor stalling, opslag en/of het uitvoeren van kleine klussen. In de garage/werkplaats is een praktische entresol met veel bergruimte. De garage/werkplaats is toegankelijk via dubbel openslaande deuren aan de voorzijde en een loopdeur. In de ruimte bevindt zich ook een afgesloten technische ruimte met opstelplaats zwembadtechniek (pomp en filter) en twee cv-ketels (Intergas en Nefit, bouwjaar 2008) ten behoeve van het gebouw en het zwembad. Een hal fungeert als verbinding tussen de zwembadruimte en het tweede gastenverblijf c.q. de b&b. Hier is ook een witgoedaansluiting en een toilet. Het toilet met wandcloset en fontein is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet/witte kleurstelling. Het tweede gastenverblijf c.q. de b&b heeft ook een eigen entreehal en keurige toegang van buitenaf. De woonkamer / keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad, kastruimte en complete inbouwapparatuur bestaande uit een inductiekookplaat, oven, afzuig(schouw)kap, vaatwasmachine en koelkast. Op meerdere plaatsen is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Het gastenverblijf c.q. de b&b heeft een eigen royale slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche(cabine) met thermostaatkraan en luxe armatuur, een wandcloset en een dubbele wastafel in een badmeubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet/witte kleurstelling.

Buitensituatie

Voor de villa is een prachtige siertuin aangelegd met een groot gazon, terrassen, gevarieerde beplanting in borders en een markante boom. Het perceel is van de openbare weg gescheiden middels een sierhekwerk met twee dubbele poorten. Het perceel is ter plaatse van de hoofdentree van de villa en het gastenverblijf toegankelijk via een bestrate oprit die tevens ruim plaats biedt voor het parkeren van meerdere personenauto’s. Langs de bebouwing loopt een royale oprit naar de achterzijde van het perceel waar de carport en het tweede guesthouse c.q. de b&b zijn gesitueerd. De drie dubbele carport biedt plaats aan een camper, caravan en boot. Het perceel achter de villa is geheel in stijl aangelegd met een prachtige besloten en volop privacy biedende lommerijke tuin voorzien van meerdere terrassen waaronder een overdekt verandaterras, een groot (speel)gazon gevarieerde beplanting in speelse borders en prachtige bomen. Iedere hoek van de tuin biedt weer een eigen sfeer. Vanuit de achtertuin en vanaf een verhoogd gelegen terras is er een fantastisch weids uitzicht over agrarisch natuurlandschap.

Bijzonderheden

Het geheel biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Bijvoorbeeld als een fantastisch familiehuis of voor inwoning van ouders of kinderen. Er is een royaal gastenverblijf/mantelzorgwoning en een tweede guesthouse of b&b. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een uitstekend en bovengemiddeld niveau van afwerking en voorzieningen. De villa is nagenoeg geheel voorzien van rolluiken. Het landgoed Mariënwaerdt met de beroemde Appeldijk is op fietsafstand gelegen evenals het NS-station van Geldermalsen dat op minder dan 10 minuten fietsen van de villa is gesitueerd.

Bruto inhoud villa met gastenverblijf circa 1.295 m³; bruto inhoud bijgebouw met guesthouse circa 1.241 m³; bruto inhoud carport circa 349 m³.
Bruto vloeroppervlak villa met gastenverblijf circa 379 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouw met guesthouse circa 380 m²; bruto vloeroppervlak carport circa 102 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 563 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 74 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 99 m².

Een object met allure ……. heerlijk wonen, verrassend veelzijdig en in een landelijke sfeer.

Aanvaarding in overleg.