VERKOCHT

Aan de rand van het dorp in een sfeervolle en landelijke omgeving gelegen vrijstaande bungalow met een volop privacy biedende tuin op een perceel van 603 m² eigen grond. De woning ligt verscholen achter gevarieerde woonbebouwing aan de dijk en is via een pad over een belendend perceel te bereiken. Een prima woning voor een gezin of voor diegene die levensloopbestendig wil wonen met alle voorzieningen op de begane grond.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. De woning ligt helemaal aan de oostkant van het dorp op de grens met een prachtig agrarisch natuurlandschap. Een goede locatie met veel voorzieningen op korte (fiets)afstand.

Indeling

Begane grond. Entreehal met meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting), toegang tot de vliering via een vlizotrap en een laminaat vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling. Toilet met fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Woonkamer van bijna 50 m2 die is opgedeeld in een eetkamer en een zitkamer. De woonkamer is tuingericht en heeft toegang tot terras en tuin via een schuifpui. Naast de schouw met houtkachel is er een vaste kast en een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan een gevelraam. De woonkamer heeft een houten parket vloerafwerking. De keuken is ingericht met een royale opstelling in een grijs/witte kleur met veel bergruimte en een stenen aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en losstaande Amerikaanse koel/vriescombinatie met ijsblokjes automaat. Zeer bijzonder is de (voedsel)vermaler welke is opgenomen onder de spoelbak. De keuken heeft een laminaat vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling. De woonkamer en keuken vormen een geheel en staan in open verbinding met elkaar. Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische bijkeuken met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2013), geiser en witgoedaansluiting. Er is een spoelbak en de bijkeuken heeft een betegelde vloerafwerking in een gemêleerd witte kleurstelling. Een gang maakt verbinding met een slaapkamer. Vanuit deze gang is er toegang tot terras en tuin via een schuifpui. De gang heeft een laminaat vloerafwerking net als de eerste slaapkamer. Een tweede gang maakt verbinding met de andere vertrekken. Een tweede slaapkamer met houten vloerafwerking en een derde slaapkamer eveneens met houten vloerafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad (whirlpool), douchecabine met thermostaatkraan, wastafel(meubel) en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een gemêleerd witte kleurstelling. De vierde slaapkamer heeft ook een houten vloerafwerking.

Verdieping. Vliering die bereikbaar is via een vlizotrap. De vliering is een prima opslagruimte met een dakvenster en nokhoogte van circa 1,2 meter.

Buitensituatie

Er is parkeergelegenheid voor het parkeren van twee personenauto’s op eigen terrein. De tuin is op het zuiden georiënteerd (zonnig) en biedt ruim voldoende privacy. De tuin is aangelegd met een groot (speel)gazon, verschillende terrassen en gevarieerde beplanting waaronder meerdere fruitbomen (kersen en pruimen). Er is een tuinhuisje, een ludieke buitenkeuken én een kleine berging voor (fietsen)stalling en opslag. De (achter) tuin is bereikbaar vanuit de woning of via een afsluitbare achterom.

Bijzonderheden

Er zijn verschillende airconditioningsunits in de woning gemonteerd. Het zwembad in de tuin is compleet uitgerust met pomp, filter en afdekking. Het zwembad is momenteel niet bruikbaar vanwege een defecte (lek) liner. De printplaat van de jacuzzi is defect waardoor deze thans niet te gebruiken is. De woning ligt verscholen achter andere woonhuizen en is bereikbaar via een pad dat loopt over belendende percelen. De erfdienstbaarheden hiervoor zijn notarieel vastgelegd. Een prima woning voor een gezin of voor mensen die levensloopbestendig willen wonen met alle voorzieningen op de begane grond.

Bruto inhoud woning circa 490 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 193 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 127 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 4 m².

In veel opzichten verrassend anders!