VERKOCHT

Dit comfortabele 2-kamerappartement met berging, parkeerplaats en verrassende tuin op het zuiden, is in directe nabijheid van het gezellige dorpscentrum gelegen. Het appartement is gesitueerd op de begane grond van het kleinschalige appartementencomplex ‘Gelrestate’.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station van Geldermalsen is op nog geen 10 minuten fietsen van het appartement gesitueerd. Vanwege de ligging zijn centrumvoorzieningen zoals het marktplein, horeca(terrassen), winkels, kerk en wandelpark op loopafstand gelegen.

Indeling

Begane grond (algemene ruimte). Entree/Hal met een toegang aan de voorzijde van het complex voorzien van video/intercom installatie en brievenbussen. Ook is er een tweede toegang (achterom) vanaf het afgesloten parkeerterrein.

Begane grond (appartement).  De hal vormt een royale en representatieve toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (complete nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting). De hal is gelijk aan het gehele appartement voorzien van een pvc vloerafwerking in een moderne kleurstelling.  Het toilet met wandcloset en fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen, tuingericht en circa 30 m2 groot. Vanuit de woonkamer is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De woonkamer heeft zonwering (screens) aan de gevelramen. De open keuken beschikt over een royale inrichting (2018) in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad en veel praktische bergruimte in de vorm van kasten en lades. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vrieskast en vaatwasmachine. De slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en heeft een grote kast met schuifdeuren en elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en een ligbad. De badkamer is neutraal uitgevoerd en volledig betegeld met een lichte crème/brique kleurstelling. De inpandige berging is vooral praktisch en biedt naast opbergruimte ook plaats voor de witgoedaansluiting, de mv-box en de cv-ketel (Remeha 2018).

Buitensituatie

De op het zuiden georiënteerde voortuin behoort tot het appartementsrecht en is aangelegd met een terras en sfeervolle beplanting. De haag en prachtige bomen zorgen voor privacy en beschutting. Het achtergelegen parkeerterrein is door middel van een automatisch afsluitbaar hekwerk beveiligd en behoort exclusief tot het complex. Iedere appartementseigenaar heeft hier een eigen parkeerplaats. Op het achtergelegen parkeerterrein is een houten berging. Een prima plaats voor stalling (fiets) en opslag.  Goede bereikbaarheid zowel per eigen als per openbaar vervoer.

Bijzonderheden

Gelrestate is een comfortabel en kleinschalig appartementencomplex met koopappartementen dat in 1998 is gebouwd. Het appartement heeft energielabel B. Keurige staat van onderhoud, zowel het complex als het appartement. Direct in het centrum gesitueerd nabij winkels, horeca(terrassen), kerken, wandelpark, jachthaven en de rivier de Linge. Ideaal appartement voor senioren of een één- of tweepersoons huishouden. Bijdrage VVE thans € 166,54 per maand.

Bruto inhoud appartement circa 288 m³; bruto inhoud berging circa 18 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 92 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 7 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 83 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte circa 6 m².

Comfortabel wonen in het centrum met tal van voorzieningen op loopafstand!

Aanvaarding in overleg.