VERKOCHT

In een uitstekende woonomgeving, nabij het dorpscentrum en veel voorzieningen, gelegen ruim uitgebouwde en keurig onderhouden woning met een garage, atelier(berging), sfeervolle besloten tuin en praktische achterom op een perceel van 212 m² eigen grond. Een origineel verbouwde woning, bijzonder geschikt voor een klein huishouden, met verrassende mogelijkheden voor bijvoorbeeld hobby’s of thuiswerken.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen met veel voorzieningen op korte (loop)afstand.

Indeling

Begane grond. De hal is een keurige toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (uitgebreide groepenkast en glasvezelaansluiting), een garderobekast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een ruime trapkast. Ook is er een afgesloten opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit 2008, warmtewisselaar en branders vervangen in 2019). Het toilet, met wandcloset en wastafel, is neutraal uitgevoerd en betegeld met een gemêleerde vloertegel en lichte wandtegel. De woonkamer is over de volle breedte van de woning royaal uitgebouwd, L-vormig en gezamenlijk met de keuken ruim 50 m2 groot. Er is veel licht in de grote ruimte door de lichtstraat, de manier van uitbreiden, de materiaalkeuze en de afwerking. De keuken heeft een speels opgestelde keukeninrichting bestaande uit drie elementen en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad en veel bergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer maar wordt afgescheiden middels een half hoge wand. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin via een grote dubbele schuifpui (links/rechts te openen). De keuken heeft een praktisch betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming.

Eerste verdieping. Overloop met vlizotrap naar de vliering en een werkhoek op een verhoogd plateau. De hoofd slaapkamer beschikt over een vaste kast en elektrisch bedienbaar screen aan het gevelraam. Er is ook een tweede slaapkamer. De sauna op deze kamer blijft achter. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan en een royaal wastafelmeubel. Ook bevindt zich hier de witgoedaansluiting. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld met een gemêleerde vloertegel en lichte wandtegel. Gelijk aan de grote slaapkamer heeft ook de badkamer een elektrisch bedienbaar screen aan het gevelraam.

Tweede verdieping. De vliering is toegankelijk via een vlizotrap en vormt een prima bergruimte.

Buitensituatie

De voortuin is keurig aangelegd met half verharding en gevarieerde beplanting. Er is parkeergelegenheid voor een personenauto, voor de deur in de straat, maar ook voor of in de garage ‘om de hoek’. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woning of bereikbaar via een praktische achterom langs/door de garage en berging/atelier. De achtertuin is op het westen georiënteerd (avondzon) en biedt ruim voldoende privacy. Naast een flink terras is de achtertuin aangelegd met gevarieerde beplanting in borders en onder andere een prachtige zomerlinde. De woning is op loopafstand van het dorpscentrum gelegen in een royaal opgezette en rustige woonwijk met in directe nabijheid veel openbaar groen, molen “De Bouwing”, het hertenkamp en een speeltuin voor de kinderen. Ook de basisscholen, kerken, huisartsen, apotheek, het zwembad en de verdere centrumvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden

Bouwjaar omstreeks 1963. Energielabel E. De woning is in de loop der jaren verbouwd en anders ingedeeld. Ook is de woning in 2000 aan de achterzijde enorm uitgebouwd en daardoor op de begane grond verdubbeld in grootte. De woning is keurig onderhouden en onder andere voorzien van kunststof ramen en kozijnen. Een grote verrassing is het atelier(berging), een prima ruimte voor uiteenlopende hobby’s of thuiswerken/thuiskantoor. Maar ook als gastenkamer of game/chillroom kan dit vertrek prima dienst doen. De ruimte is licht, beschikt over elektra aansluitingen en er is een witgoedaansluiting zodat een functie als bijkeuken of eigen werkplaatsje ook tot de mogelijkheden behoort. Tevens is de ruimte voorbereid voor het gebruik van krachtstroom. De garage is toegankelijk vanuit het atelier of vanuit een belendende straat. De garage is geïsoleerd en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur en loopdeur via een praktische omloop. Een prima ruimte voor stalling en opslag of het uitvoeren van kleine klussen. Een keurige en sfeervolle woning met goede voorzieningen en flink wat extra’s.

Bruto inhoud woning circa 394 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 148 m²; bruto inhoud atelier(berging) en garage circa 107 m³; bruto vloeroppervlak atelier(berging) en garage circa 37 m²; woonoppervlak circa 105 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 30 m².

Goed gelegen, verrassend en in veel opzichten anders dan anders!

Aanvaarding in overleg.