VERKOCHT

Deze royale en keurig onderhouden eengezinswoning met berging, achterom en veel extra’s is op een perceel van 157 m² eigen grond gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Een heerlijk huis met vier slaapkamers waar je echt zo in kunt!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten oosten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast (complete nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting), keurige trapopgang (traprenovatie) naar de eerste verdieping en een pvc vloerafwerking in een modern grijs visgraatmotief. De hal vormt een royale en representatieve toegang tot de woning. In de hal bevindt zich het toilet met een wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld in een frisse grijs/witte kleurstelling. Bijzonder praktisch is ook de inpandige berging die toegankelijk is vanuit de hal en van buitenaf. Het is een prima ruimte voor stalling en opslag met een grote bergkast met wateraansluiting en een kleine zolderberging. De woonkamer is maar liefst 35 m² groot (uitgebouwd) en tuingericht. Er is een toegang tot terras en tuin en er is een handbediend zonnescherm aan het gevelraam gemonteerd. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken heeft een strak vormgegeven inrichting in een lichte off white kleurstelling met kunststof aanrechtblad in houtdecor en gevarieerde kastruimte waaronder diverse laden en een tweede kasten/apparaten meubel. De inrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasmachine, combi magnetron/oven en koelkast. Vanuit de keuken is er een vriendelijk uitzicht op de voortuin met eigen parkeerplaatsen en het speeltuintje aan de overzijde van de straat. Zowel de keuken als de woonkamer hebben een pvc vloerafwerking in een modern grijs visgraatmotief.

Eerste verdieping. Overloop met een keurige trapopgang (traprenovatie) naar de tweede verdieping. Slaapkamer met een handbediend rolluik aan het gevelraam. Tweede slaapkamer, eveneens met een handbediend rolluik aan het gevelraam. En ook de derde slaapkamer heeft een gevelraam met een handbediend rolluik. Zowel de overloop als de drie slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met comfortabele glazendeur en thermostaatkraan, wandcloset, designradiator en een wastafelmeubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een frisse grijs/witte kleurstelling.

Tweede verdieping. Overloop met een dakkapel (kunststof raamkozijn), opstelplaats cv-ketel (AWB 2003), opstelplaats mechanische ventilatie box, witgoedaansluiting en bergruimte achter knieschotten. Vierde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Ook deze slaapkamer is royaal te noemen, mede vanwege de dakkapel (kunststof raamkozijn).

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzaam straatwerk en twee auto parkeerplaatsen. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd met straatwerk ten behoeve van een groot terras. De tuin biedt voldoende privacy, mede vanwege de afstand tot achterliggende woonbebouwing. In de achtertuin staat een houten tuinhuisje, een gezellig zitje of prima ruimte voor stalling en opslag. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. Behalve parkeergelegenheid op eigen perceel is er in de straat eveneens ruimte voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd omstreeks 1989 en keurig onderhouden. Energielabel C. De woning beschikt over uitstekende voorzieningen en een fraaie afwerking met extra’s waaronder de vloerafwerking op de begane grond, de traprenovaties, de keurige keuken, het moderne sanitair (toilet en badkamer), de strakke wandafwerking, de dakkapel, de parkeerruimte ………………., maar bovenal de uitgebouwde woonkamer. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de oostrand van het dorp op loopafstand van een basisschool en diverse voorzieningen. Ook de verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Voor kleine kinderen is de ligging natuurlijk helemaal fantastisch met een speeltuintje direct voor de deur.

Bruto inhoud woning circa 395 m³; bruto inhoud berging (tuinhuisje) circa 28 m³; bruto vloeroppervlakte woning circa 148 m²; bruto vloeroppervlakte berging circa 10 m². Gebruiksoppervlakte wonen circa 110 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 5 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte 7 m².

Aanvaarding in overleg.