VERHUURD

Vrijstaande bedrijfsloods met inpandig kantoor en een bijzonder groot buitenterrein. De hal is ruim 400 m² groot met daarnaast bijna 200 m² entresolvloer. Het pand staat aan de provinciale weg in Waardenburg en in de directe nabijheid van de afslag van de A2.

Steenweg 12 ligt aan de N830 ten zuiden van bedrijventerrein Slimwei en daarmee ook in de directe nabijheid van de afslag Waardenburg van de A2. De bereikbaarheid is uitstekend.

De indeling is als volgt. Naast de twee overheaddeuren in de voorgevel bevindt zich een loopdeur. Achter de loopdeur is er een gang die toegang biedt aan de bedrijfsruimte en via een portaal met een toiletgroep tevens aan een kantoorkamer en een kantine. De bedrijfsruimte heeft een vrije overspanning. Het achterste (twee vijfde) deel van de ruimte is voorzien van een entresolvloer die ook doorloopt boven het kantoorgedeelte. Achter het gebouw is verder een opslagruimte aanwezig die separaat gebruikt kan worden en die ook over een toiletruimte beschikt.

Het royale buitenterrein is van de openbare weg gescheiden door een schuifpoort.

Kenmerken: Vloeroppervlak begane grond circa 417 m² VVO waarvan 42 m² VVO kantoor. Vloeroppervlak verdieping (entresolvloer) circa 195 m² VVO. Buitenterrein circa 1.500 m². Inhoud circa 2.100 m³. Vrije overspanning circa 14,6 m¹.

Voorwaarden: Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst. De zondagsrust dient gerespecteerd te worden.

Aanvaarding in overleg; op korte termijn mogelijk.