VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze royale en lichte ééngezinswoning met berging, achterom, gezellige tuin en leuke extra’s is op een perceel van 173 m² eigen grond gelegen in een gewilde, rustige en kindvriendelijke woonomgeving met een parkje voor de deur. Een heerlijk huis met vier slaapkamers!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. De entree tot de woning wordt gastvrij overdekt met een luifel. De hal, met meterkast (complete nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting) en garderobenis, heeft een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer, die circa 29 m² groot is en makkelijk in te delen is als woonkamer en eetkamer. Er is fraai zicht op de tuin en het parkje voor de deur, er is een vaste kast en aan het achtergevelraam is een zonnescherm gemonteerd. De woonkamer heeft, net als de keuken, een parket vloerafwerking in een lichte kleurstelling (esdoorn/maple). De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is ingedeeld met een hoekopgestelde inrichting in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad, dubbele spoelbak en veel kastruimte. De inrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap en een heteluchtoven met grill. De vaatwasmachine is niet ingebouwd maar blijft achter, de losstaande koel/vriescombinatie gaat mee. Vanuit de keuken is er een achterom en toegang tot terras en tuin. De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar maar door de indeling met de traphal vormt de eetkamer een mooie scheiding tussen beiden en is deze een gewenste uitbreiding voor de keuken. De traphal biedt plaats aan de trapopgang naar de eerste verdieping en heeft een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Hier bevindt zich ook het toilet dat is uitgerust met een fonteintje. Het toilet heeft een laminaat vloerafwerking en is neutraal uitgevoerd; de wanden zijn betegeld met een lichtgrijze tegel.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en een eiken parket vloerafwerking. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een bamboe parket vloerafwerking. Voorts is er een tweede slaapkamer met inbouwkast, kastenwand en eiken parket vloerafwerking. De derde slaapkamer heeft eveneens een eiken parket vloerafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, een wandcloset en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Ook is er toegang tot het balkon. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling (wit met zwarte accenten). Het balkon is een leuke extra, een heerlijke plek voor even een frisse neus of bijvoorbeeld het drogen van de was.

Tweede verdieping. Overloop met witgoedaansluiting, dakvenster, bergruimte en laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De zolder functioneert mede vanwege de extra ruimte door de dakkapel tevens als werkkamer, een ideale thuiswerkkamer. Hier bevindt zich ook de opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2013) en er is bergruimte achter knieschotten. De ruimte heeft een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Tot slot is er een grote vierde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Deze slaapkamer is zeer royaal, juist vanwege de dakkapel aan de voorzijde en de dakkapel aan de achterzijde. De kamer is zelfs zo groot dat hij is op te delen in twee afzonderlijke slaapkamers. Net als de rest van deze verdieping heeft ook deze kamer een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling.

Buitensituatie

De voortuin is vriendelijk aangelegd met gevarieerde beplanting. De achtertuin biedt voldoende privacy en is aangelegd met terrassen (middag- en avondzon), een klein speelgazon, duurzame en gevarieerde beplanting in borders en een knus speelhuisje. In de achtertuin staat een ruime stenen berging, een praktische plaats voor stalling en opslag. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. Op korte afstand van de woning is er ruim gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd omstreeks 1976. Energielabel C. De 13 zonnepanelen leveren een flinke bijdrage aan het verminderen van de energielasten. De vloer van de begane grond is extra geïsoleerd. Direct voor de woning ligt een voetgangersgebied en een parkje met speelweide en speeltoestellen. Een heerlijke plek voor kleine kinderen om te spelen. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de zuidrand van het dorp op loopafstand van basisscholen, diverse voorzieningen en een (zwem)plas. De verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto inhoud woning circa 386 m³; bruto inhoud berging circa 28 m³; bruto vloeroppervlakte woning circa 145 m2; bruto vloeroppervlakte berging circa 10 m2; woonoppervlak circa 113 m²; gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 3 m² (balkon); gebruiksoppervlakte externe bergruimte 7 m².

Aanvaarding in overleg.