VERKOCHT

Vrijstaand bedrijfspand met buitenterrein gelegen op bedrijventerrein Doejenburg te Eck en Wiel gebouwd in 1992. Het bedrijfspand bestaat uit een grote ruimte met een kolomvrije overspanning van circa 26 meter. In de voorgevel bevinden zich twee ruime overheaddeuren. Bedrijventerrein Doejenburg ligt tussen de kernen Maurik en Eck en Wiel nabij het kruispunt van de N320 met de N835 en even ten noorden van de aansluiting op de A15 bij Tiel. De ruimte heeft een vloeroppervlak van circa 780 m² BVO en een inhoud van circa 8400 m³. Voor het pand ligt een buitenterrein. Een ruim pand voor een relatief lage prijs.

Locatie.
Doejenburg 17 ligt midden op het oostelijke deel van het gelijknamige bedrijventerrein in Eck en Wiel. Bedrijventerrein Doejenburg ligt tussen de kernen Maurik en Eck en Wiel nabij het kruispunt van de N320 met de N835 en even ten noorden van de aansluiting op de A15 bij Tiel. De N320 is de provinciale weg tussen Culemborg en Kesteren. Met de uitbreiding van het bedrijventerrein is de bereikbaarheid verder verbeterd doordat het pand niet meer aan een doodlopende weg ligt en omdat het bedrijventerrein een nieuwe ontsluitingsweg naar de N320 heeft gekregen. De ligging en de afmetingen maken het pand geschikt voor uiteenlopende doeleinden en uitstekend bereikbaar voor gebruikers.

Oppervlakten en afmetingen.
Bebouwd oppervlak circa 780 m². Voorterrein circa 500 m² volledig verhard. Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 780 m² BVO.

Bouwkundige kenmerken.
De draagstructuur van het pand wordt gevormd door een staalconstructie. De gevels bestaan uit een gemetselde plint met daarboven geprofileerde stalen plaatmateriaal. Het dak bestaat uit golfplaten. De begane grondvloer van de bedrijfsruimte is een in het werk gestorte betonvloer. In de voorgevel zijn twee royale overheaddeuren geplaatst en een loopdeur naar een kleine kantoorruimte.

Parkeermogelijkheden.
Op eigen terrein is aan de voorzijde van het object ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere personen- en of vrachtauto’s. Het voorterrein en de ruimte aan één van de zijkanten is voorzien van een verharding met industrieplaten. Aan de straatzijde is verder langs-parkeren aan de openbare weg mogelijk.

Voorwaarden.
Bij huur. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst
Bij koop. Het object kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM.

Aanvaarding.
In overleg. Op korte termijn mogelijk.