€ 210.000,-- k.k.

In het centrum, in directe nabijheid van het gezellige marktplein, op de bovenste (derde) woonlaag van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen 3-kamerappartement met balkon en berging.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station van Geldermalsen is op nog geen 10 minuten fietsen van het appartement gesitueerd. Vanwege de ligging zijn centrumvoorzieningen zoals het marktplein, horeca(terrassen), winkels, kerk en wandelpark op loopafstand gelegen.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Berging (appartement) voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Een prima ruimte voor stalling en opslag.

Begane grond (algemene ruimte). Entree/Hal, toegankelijk vanaf het marktplein of achtergelegen parkeerterrein. Aan de marktzijde bevinden zich de video/intercom installatie en brievenbussen. In de hal is de trapopgang naar de verdiepingen, de lift en de toegang tot de kelder.

Derde verdieping (algemene ruimte). Trappenhal en lift. Galerij met toegang tot de verschillende appartementen.

Derde verdieping (appartement). Entree/Portaal. Hal met meterkast. Toilet met wandcloset. Het toilet is neutraal uitgevoerd en volledig betegeld in een licht gemêleerde kleurstelling. Circa 20 m2 grote woonkamer met toegang tot het balkon, vaste kast en glasvezelaansluiting. Slaapkamer met toegang tot het balkon, vaste kast en elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de gevel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer en biedt een schitterend uitzicht over de markt, het dorpscentrum en richting de jachthaven. De tweede slaapkamer is aan de galerij gelegen evenals de keuken. De keuken heeft een royale inrichting in een lichte vanille kleurstelling met een kunststof aanrechtblad in houtdecor en veel kastruimte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Tevens is hier de wasmachine aansluiting. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een wastafel en comfortabele inloopdouche met thermostaatkraan. De badkamer heeft (elektrische) vloerverwarming en is neutraal uitgevoerd en volledig betegeld in een licht gemêleerde kleurstelling (een strook wandtegels is kapot). Het appartement is (met uitzondering van de keuken) geheel voorzien van een laminaat vloerafwerking in een licht grijze kleurstelling. Naast het uitzicht vanaf het balkon is er ook vanuit de woonkamer fraai zicht op de markt, het dorpscentrum en richting de jachthaven.

Buitensituatie

Het achtergelegen parkeerterrein is door middel van een slagboom afgesloten en behoort tot het complex. Vanuit het appartement en vanaf het balkon is er een schitterend uitzicht over de markt , het dorpscentrum, de kerk en richting de jachthaven, het Lingelandschap en het park. Er is zondermeer sprake van een goede bereikbaarheid, zowel per eigen als per openbaar vervoer.

Bijzonderheden

’t Hooghuis is een appartementencomplex met 27 wooneenheden en 9 winkels. Het appartement heeft kunststof ramen- en kozijnen voorzien van isolerende beglazing aan de voor(straat)zijde. Energielabel D (22-01-2028). Het complex is direct in het centrum gesitueerd nabij winkels, horeca(terrassen), kerken, park, jachthaven en de Linge. Een ideaal appartement voor senioren of een één- of tweepersoons huishouden. Bijdrage VVE thans € 268,30 per maand (inclusief o.a. verwarming, waterverbruik en service/kosten).

Bruto inhoud appartement circa 221 m³ (exclusief berging in de kelder); bruto vloeroppervlak appartement circa 77 m² (exclusief berging in de kelder en exclusief het balkon); gebruiksoppervlak wonen circa 71 m²; gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte circa 7 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte (berging in de kelder) circa 6 m².

Comfortabel wonen in het centrum met tal van voorzieningen op loopafstand!

Aanvaarding in overleg.