VERKOCHT

Verrassend ingedeelde ruime vrijstaande woning met goede voorzieningen, inpandige garage met hobbyzolder en een prachtige tuin op het zuiden met veel privacy. De woning is op een uitstekende locatie op loopafstand van het dorpscentrum gelegen in een royaal opgezette en kindvriendelijke woonomgeving. De woning is keurig onderhouden en beschikt over veel extra’s die het wonen op dit schitterende perceel van 443 m² eigen grond zullen veraangenamen.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen, tegenover een uitdagende speeltuin voor de kinderen en met veel voorzieningen op korte afstand zoals twee basisscholen en het zwembad.

Indeling woning

Begane grond. Entree die is overdekt middels een luifel. De hal vormt een representatieve toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting) en een garderobe nis. Het toilet is ingericht met een wandcloset en fonteintje. En neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. De woonkamer is ruim 50 m2 groot en gelegen aan de achterzijde van de woning met fraai zicht op de tuin. De woonkamer is ingedeeld met een ontvangstruimte, een eethoek en een ruime zithoek. De sfeervolle gashaard is defect. Vanuit de woonkamer is er toegang tot terras en tuin via een grote schuifpui met een groot (7x3 meter) elektrisch bedienbaar uitval(zonne)scherm. Ook de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer evenals een portaal naar de garage. De keuken met eethoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met zicht op de tuin, de straat en de speeltuin. De royale inrichting is uitgevoerd in een lichte kleur met stenen aanrechtblad en veel gevarieerde bergruimte waaronder een apothekerskast en servieskast. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasmachine. De gehele begane grond, hal, woonkamer en keuken hebben een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De garage is bereikbaar vanuit de woning, via dubbel openslaande deuren aan de voorzijde of via een loopdeur vanuit de tuin. Hier is voldoende ruimte voor stalling, opslag en/of hobby’s. De garage is voorzien van elektra en witgoedaansluiting en er is een trapopgang naar een zolder.

Eerste verdieping, die in zijn geheel is voorzien van laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer met bergruimte achter knieschotten en een dakvenster. Een tweede slaapkamer, eveneens met bergruimte achter knieschotten. Deze slaapkamer heeft een dakvenster en een gevelraam. De derde slaapkamer heeft een wastafel. De badkamer is voorzien van een ligbad (whirlpool) met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, toilet en wastafelmeubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. Een dakraam zorgt voor daglicht. Boven de garage bevindt zich een zolder / hobbyruimte.

Tweede verdieping. Overloop met bergruimte achter knieschotten, de opstelplaats van de cv-installatie (Brink luchtverwarming 2006) en de opstelplaats van de boiler (2001). Voorts is hier een zolder. Een flinke bergruimte met de opstelplaats van de omvormer voor de zonnepanelen. Deze verdieping heeft een stahoogte (nok) van circa 2 meter.

Buitensituatie

Rondom de woning is een fraaie siertuin aangelegd maar met name de 22 meter brede achtertuin valt op. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden, biedt ruim voldoende privacy en is prachtig aangelegd met een groot terras, een schitterende vijver met waterval, gevarieerde duurzame beplanting, een prieel, tuinhuisje en kweekkasje. De achtertuin is bereikbaar langs beide zijden van de woning via een achterom of vanuit de woonkamer of garage. De oprit naar de garage biedt gelegenheid voor het parkeren van een personenauto. Het degelijke tuinhuisje is een prima bergplaats voor tuinmeubelen en/of gereedschap en het knusse prieel vormt een beschutte en sfeervol overdekte zitplaats. Een heerlijke locatie in het dorp om te wonen, op loopafstand van centrumvoorzieningen en uitstekend bereikbaar.

Bijzonderheden

De woning is in 1972 gebouwd, in 2001 grondig gemoderniseerd en nadien keurig onderhouden. De woning heeft energielabel C. De 18 gehuurde zonnepanelen leveren een belangrijke bijdrage (5.300 kWh in 2019) aan het reduceren van de energiekosten. De speeltuin aan de overzijde van de straat is een heerlijke plek voor kinderen en zorgt voor een vrij zicht vanuit de woning en veel groen en openheid in de wijk.

Bruto inhoud woning circa 650 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 263 m²; woonoppervlak circa 139 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 46 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 5 m²

Heerlijk wonen, op loopafstand van het dorpscentrum en op een droomlocatie voor kinderen (school en/of speeltuin)!

Aanvaarding in overleg.