VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze keurige en ruime woning (2/1 kap) is in de wijk ‘de Boomkamp’ gelegen en heeft o.a. een flinke bijkeuken, vier slaapkamers, een bijzonder grote garage en een prachtige nieuwe overkapping in de tuin op een perceel van maar liefst 375 m² eigen grond. De woning is goed onderhouden en is het afgelopen jaar flink gemoderniseerd. Het gezellige dorpscentrum en NS-station zijn op fietsafstand.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is ten oosten van het dorpscentrum gelegen, op een goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. Overdekte entree met een vriendelijke luifel ter plaatse van de voordeur en de loopdeur van de garage. Hal met meterkast (complete nutsvoorzieningen en een glasvezel aansluiting), trapopgang naar de eerste verdieping, bergkast onder de trapopgang en een modern betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld met een grijze vloertegel. De ruime L-vormige woonkamer heeft handbediende rolluiken aan de gevelramen, een schoorsteenkanaal met houtkachel (ter overname) en een modern betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft een royale, in L-vorm opgestelde en gerestylde, keukeninrichting in een grijze kleurstelling met een gemêleerd grijs kunststof aanrechtblad en gevarieerde onder- en bovenkastjes waaronder een carrousel hoekkast. De keukeninrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. De keuken is, gelijk aan de woonkamer en hal, voorzien van een modern betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met een uitstortgootsteen en grote bergkast met witgoedaansluitingen. De bijkeuken functioneert als achterom en vormt een praktische verbinding tussen de woning (binnen), de garage/berging en de tuin (buiten). De bijkeuken heeft een modern betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling. De garage is bijzonder royaal (9,6 meter lang en 3,9 meter breed) en een uitstekende ruimte voor stalling, opslag, uiteenlopende hobby’s of kleine klussen. De garage is voorzien van elektriciteit, water (uitstortgootsteen) en bovendien verwarmd. De garage is toegankelijk via een kanteldeur met daarnaast een loopdeur aan de voorzijde, vanuit de woning en via een loopdeur vanuit de tuin.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Eerste slaapkamer met dakkapel, grote vaste kast en pvc vloerafwerking. Tweede slaapkamer met een dakvenster en gevelraam en eveneens pvc vloerafwerking. Derde slaapkamer met een gedeelde dakkapel en pvc vloerafwerking. Badkamer voorzien van douchegelegenheid met thermostaatkraan, een ligbad, toilet en wastafel. De badkamer heeft een gedeelde dakkapel en is neutraal uitgevoerd en betegeld met een grijze vloertegel en een licht gemêleerde wandtegel.

Tweede verdieping. Overloop met opstelplaats cv-ketel (Remeha W21EWco, bouwjaar 2000), opstelplaats mv-box, dakvenster en gevelraam. Ook is hier bergruimte (deels achter knieschotten). Vierde slaapkamer met een dakvenster, bergruimte achter knieschotten en keurige pvc vloerafwerking.                                 

Derde verdieping. Zolder, een eenvoudige topzolder met extra bergruimte.

Buitensituatie

Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door middel van een trottoir en brede groenstrook. De voortuin is aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting, deels in verhoogde borders. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras en beplanting in borders. In de tuin staat een schitterende royale overkapping die voor veel doeleinden geschikt is. De oprit is voorzien van klinkerbestrating en biedt plaats aan meerdere personenauto’s zelfs naast elkaar, maar ook in de straat is er extra parkeergelegenheid. Twee basisscholen, sportaccommodaties en sportterreinen zijn op korte afstand gelegen evenals diverse andere voorzieningen.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1987 en keurig onderhouden. Huidige eigenaar heeft de woning afgelopen jaar flink gemoderniseerd. De wanden zijn strak afgewerkt, evenals de plafonds (deels met sierlijsten) maar ook de plinten op de begane grond zijn vernieuwd. De woning is ongeveer een halve meter breder dan de meeste woningen van deze bouwstijl, waardoor ook de kamers boven royaler zijn. Energielabel C. De woonkamer en eetkamer zijn gezamenlijk ruim 35 m² groot. De royale garage/schuur (circa 37 m2) biedt uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. In de tuin is zeer recent een schitterende overkapping gerealiseerd, een prima ruimte voor stalling, opslag of hobby’s.

Bruto inhoud woning circa 417 m³; bruto inhoud garage circa 111 m³; bruto inhoud overkapping circa 64 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 160 m²; bruto inhoud garage circa 44 m2; bruto vloeroppervlak overkapping circa 25 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 123 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 39 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 24 m².

Een prima grote woning met een echt grote garage!

Aanvaarding in overleg.