VERKOCHT

Deze garage geschakelde vrijstaande woning is zeer geschikt voor senioren en/of mindervaliden en is gelegen op een perceel van 246 m² eigen grond in een rustige woonomgeving nabij het dorpscentrum en andere voorzieningen. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een grote garage/berging en achter de woning ligt een leuke tuin. Op de verdieping zijn nog twee kamers, ideaal voor bijvoorbeeld hobby’s of logees.

Deze garage geschakelde vrijstaande woning is zeer geschikt voor senioren en/of mindervaliden en is gelegen op een perceel van 246 m² eigen grond in een rustige woonomgeving nabij het dorpscentrum en andere voorzieningen. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een grote garage/berging en achter de woning ligt een leuke tuin. Op de verdieping zijn nog twee kamers, ideaal voor bijvoorbeeld hobby’s of logees.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling woning

Begane grond: Entree/hal met meterkast met nutsvoorzieningen (de glasvezelaansluiting zit in de woonkamer) en trapopgang naar de eerste verdieping. Toilet met fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een licht gemêleerde kleurstelling. Ruim 20 m² grote woonkamer met vrij uitzicht over speeltuin en gemeentelijk groen en met een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de gevel. De keuken is ingericht met een rechte aanrecht met een kunststof aanrechtblad en onder- en bovenkastjes in een lichte kleurstelling. De keukeninrichting heeft geen inbouwapparatuur behoudens een afzuigkap. In de keuken is de witgoedaansluiting. De slaapkamer op de begane grond is tuingericht en heeft een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine en wastafel. Ook is hier een vaste kast (onder de trapopgang). De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een licht gemêleerde kleurstelling. De garage/berging heeft een kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur van en naar de tuin. De garage/berging is zeer royaal en mede daardoor een prima ruimte voor stalling, opslag en/of uiteenlopende hobby’s. De overkapping voor de garage biedt een grotendeels overdekte (auto)parkeerplaats op de oprit en gelijktijdig een praktisch overdekte entree tot de woning.

Verdieping. Overloop met opstelplaats cv-ketel (Agpo Feroli, bouwjaar 1996) en een afsluitbare bergruimte. Tweede slaapkamer met dakvenster, een ideale ruimte als extra slaapkamer, voor hobby’s of als logeerkamer. De derde slaapkamer heeft eveneens een dakvenster en is ook een ideale ruimte als extra slaapkamer, voor hobby’s of als logeerkamer.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met half verharding. De verrassend brede achtertuin is aangelegd als een groot terras met beplanting in borders en plantvakken. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy. Bijzonder praktisch is de achterom langs de woning van en naar de achtertuin. Op de oprit voor de garage kan eenvoudig geparkeerd worden.

Bijzonderheden

Levensloopbestendige of mindervaliden woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is in 1989 gebouwd, keurig onderhouden maar gedateerd qua afwerking en voorzieningen. Aan de achtergevel is een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd. Voorlopig energielabel B. Een ideale plek voor mensen die rustig willen wonen, op korte afstand van diverse voorzieningen zoals het dorpscentrum en het zwembad. Vrij uitzicht aan de voorzijde over speeltuin en gemeentelijk groen.

Bruto vloeroppervlak woning circa 120 m²; bruto vloeroppervlak garage/berging circa 30 m2; gebruiksoppervlak wonen circa 89 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 25 m²; bruto inhoud woning circa 331 m³; bruto inhoud garage/berging circa 87 m³.

De ideale woning voor senioren en/of mindervaliden!