VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Op een absolute toplocatie aan de rivier De Linge gelegen vrijstaande woning met verschillende bijgebouwen, een prachtige tuin en een eigen oever op een perceel van maar liefst 1.265 m² eigen grond met (dieren)weide en streekeigen fruitbomen. Wonen op één van de mooiste locaties van Geldermalsen!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. De woning ligt helemaal aan de oostkant van het dorp op de grens met een prachtig agrarisch natuurlandschap. Een goede locatie met veel voorzieningen op korte (fiets)afstand.

Indeling woning en bijgebouwen

Begane grond woning. De overdekte toegang tot de woning is gelijk een praktisch overdekte verbinding tussen de woning en de bijgebouwen. De centrale hal vormt een royale entree tot de woning en biedt tevens toegang tot terras en tuin. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de verdieping. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een bruin/beige kleurstelling met een motief op de wandtegel. De zonnige, lichte woonkamer heeft een schouw met inbouwhaard, een sfeervol en passend balken plafond, spachtelputz wandafwerking en natuurstenen vensterbanken. Hier is ook de meterkast. Vanuit de woonkamer is er een schitterend uitzicht over de tuin, de rivier De Linge en agrarisch natuurlandschap. De keuken is ingericht met een hoek opgestelde keukeninrichting in een lichte kleurstelling met een gemêleerd kunststof aanrechtblad en onder en bovenkastjes waaronder een carrousel hoekkast. De keukenopstelling is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De keuken heeft een decoratief plafond. De hal, de woonkamer en de keuken hebben een betegelde vloerafwerking met een klassieke plavuis. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchegelegenheid en wastafel. De badkamer is, gelijk aan het toilet, neutraal uitgevoerd en betegeld in een bruin/beige kleurstelling met een motief op de wandtegel. Een berging biedt een opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit 2003).

Verdieping woning. Overloop met dakkapel en laminaat vloerafwerking. Slaapkamer met vaste kasten en bergruimte. Tweede slaapkamer met dakkapel en uitzicht over de dijk, boomgaarden en het dorp. Derde slaapkamer met dakkapel, vaste kasten en bergruimte. Vanaf de overloop en vanuit twee slaapkamers is er een schitterend uitzicht over de tuin, de rivier De Linge en agrarisch natuurlandschap.

Begane grond bijgebouwen. Praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, een betegelde vloer- en wandafwerking (lambrisering) in een lichte kleurstelling en toegang tot de tuin. In de garage is een smeerput aanwezig (geliefd bij autosleutelaars) en er is een water en witgoedaansluiting. De garage zelf is toegankelijk via een kanteldeur en een loopdeur; er is een luik dat toegang bied tot de zolder. De aangrenzende schuur heeft een dakvenster, gevelramen en wordt verwarmd (één radiator aanwezig). Zowel de garage als de schuur zijn uitstekende ruimtes voor een kantoor/thuiswerkplek/salon en ….! De berging is een eenvoudige opslagruimte, bijvoorbeeld voor het haardhout. Naast de bebouwing staat een carport, een prima overdekte plaats voor het stallen van een personenauto. Tot slot staat er in de tuin een schuurtje. Deze opslagruimte of stal voor dieren biedt de mogelijkheid van elektra- en wateraansluiting. De schuur is uitgevoerd in steen en losstaand van de overige bebouwing.

Verdieping bijgebouwen. De zolder boven de garage is bereikbaar via een luik vanaf de begane grond of rechtstreeks van buiten. Deze zolder biedt veel speel- en opbergruimte.

Buitensituatie

In lintbebouwing aan de dijk gelegen met als belendingen agrarische percelen en vrijstaande woonhuizen op afstand. Fraai uitzicht over de rivier De Linge en het agrarisch uiterwaardenlandschap van de Linge. Circa 75 meter eigen oever aan De Linge met steiger. Het perceel en de tuin zijn sfeervol en lommerrijk ingericht met een ruim terras, een vlonderterras aan het water, een fraaie siertuin, (speel)gazon, gevarieerde beplanting in borders, een (dieren)weide en streekeigen fruitbomen (kersen en pruimen) en druif. Het perceel en de terrassen bieden ruim voldoende privacy. Op eigen perceel is parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s waarvan één onder de carport. Gelegen op een unieke locatie buiten het dorp doch niet afgelegen.

Bijzonderheden

De woning is keurig bewoond maar moet qua afwerking en voorzieningen gemoderniseerd worden. Aan de gevel is één rolluik en zijn er twee zonnescreens gemonteerd. Energielabel D. Rust, sfeer en uitstraling harmoniëren met elkaar.

Bruto inhoud woning en een deel van de bijgebouwen circa 685 m³; bruto inhoud carport en losstaande schuur circa 128 m³. Bruto vloeroppervlak woning en een deel van de bijgebouwen circa 240 m²; bruto vloeroppervlak carport en losstaande schuur circa 50 m². Gebruiksoppervlak woonruimte circa 91 m²; gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 107 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 10 m²; externe bergruimte circa 36 m².

Wonen op misschien wel de mooiste locatie van Geldermalsen!

Aanvaarding in overleg.