VERKOCHT

Op een mooie locatie, op loopafstand van het dorpscentrum, de Linge (parken) en het NS-station, staat deze verrassend grote geschakelde woning met carport, meerdere parkeerplaatsen en een heerlijk ruime tuin op het westen. De woning is gebouwd in 1995 op een perceel van 296 m² eigen grond in een autoluwe straat met een brede opzet. Er is een flinke groenstrook tussen de huizen, waardoor je voor de deur ruimte hebt waar kinderen fijn kunnen spelen.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling woning

Begane grond (nagenoeg geheel voorzien van een betegelde vloerafwerking). De entree is overdekt middels een comfortabele luifel. De hal is niet alleen een representatieve toegang tot de woning, het is ook een centrale verbinding tussen de verschillende vertrekken. In de hal bevindt zich de meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting) en hier is ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is circa 27 m2 groot en tuingericht. Er is niet alleen een fraai zicht op de tuin, er is ook toegang tot terras en tuin via een schuifpui. Er is een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam gemonteerd en een elektrisch bedienbaar rolluik en zonnescherm ter plaatse van de schuifpui. De semi-open keuken is voorzien van een rechte opstelling met een kunststof aanrechtblad, dubbele spoelbak en gevarieerde kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, oven, rvs afzuig(schouw) en koelkast. Er is een daklicht dat zorgt voor extra lichttoetreding. Aansluitend aan de keuken en aan de voorzijde van de woning is een eetkamer met een grote bergkast onder de trapopgang. De hal, woonkamer, keuken en eetkamer zijn allemaal voorzien van dezelfde betegelde vloerafwerking. Voorts is er op de begane grond nog een extra kamer. Deze kamer kan prima dienst doen als studeerkamer, werkkamer (thuiswerkplek), gameroom, speelkamer of logeerkamer. Ook is er een praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, opstelplaats cv-installatie (Remeha 2013) en toegang tot terras en tuin (achterom). Ook dit vertrek is voorzien van een betegelde vloerafwerking. De carport is een uitstekende overdekte parkeerplaats.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot de zolder via een vlizotrap. Eerste slaapkamer met daglicht van twee zijden. Tweede slaapkamer met laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, toilet en wastafel(meubel). De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Derde slaapkamer met laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling en daglicht van twee zijden.

Tweede verdieping. Zolder die bereikbaar is via een vlizotrap. Een prima en grote bergruimte met dakvenster en opstelplaats mechanische ventilatie unit.

Buitensituatie

Het perceel voor de woning is voorzien van duurzaam straatwerk ten behoeve van parkeren (tot wel 4 personenauto’s) en toegang tot de woning. Ter plaatse van de carport is een poort aangebracht, ter afsluiting van de achterom en ten behoeve van privacy voor de achtertuin. De tuin achter de woning is aangelegd met meerdere terrassen en sfeervolle beplanting in borders. De achtertuin is op het westen georiënteerd (avondzon) en biedt ruim voldoende privacy. Omdat achter de woning vrijstaande woningen staan, is er nauwelijks zicht op achterburen en voelt de tuin vrij en vol privacy. In de achtertuin staat een sfeervol tuinhuisje dat mede dienst doet als berging.

Bijzonderheden

De woning is in 1995 gebouwd en nadien keurig onderhouden. Energielabel B. Een verrassende woning met veel ruimte en heerlijke tuin achter een ingetogen voorgevel. Voor de deur is een brede groenstrook met voetpad. De straat is aan de zijde van het gemeentehuis afgesloten met paaltjes, waardoor er nauwelijks verkeer is en kinderen heerlijk op straat kunnen spelen. De ligging is eigenlijk perfect! Je kunt vanuit hier lopend naar het gemeentehuis, het centrum, de rivier De Linge, de Heemtuin of het station. Basisscholen bevinden zich op korte afstand en ook het voortgezet onderwijs is lopend te bereiken. Uitvalswegen als A2 en A15 bereik je met de auto binnen 5 minuten. Een ideale plek voor mensen die rustig willen wonen, op korte afstand van alle voorzieningen.

Bruto inhoud woning (exclusief de carport) circa 500 m³; bruto vloeroppervlak woning (exclusief de carport) circa 197 m²; woonoppervlak circa 126 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte (carport) circa 19 m².

Zo’n woning en tuin verwacht je hier niet

Aanvaarding in overleg.