€ 289.000,-- k.k.

Deze flink uitgebouwde ééngezinswoning met carport, berging en tuin is op een perceel van 163 m² eigen grond gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Een huis waar je zo in kunt met vier slaapkamers en uitstekende voorzieningen waaronder een nieuwe luxe keukeninrichting, kunststof ramen en kozijnen, een pvc vloer met vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen, een nieuwe cv-ketel …… en nog veel meer.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond (geheel voorzien van een moderne pvc vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming en een geïsoleerde vloer). De entree / hal vormt een royale en vriendelijke toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting) en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is voorzien van een fonteintje, neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte (crème met mozaïek) kleurstelling. De woonkamer is uitgebouwd en circa 35 m² groot. Vanuit de woonkamer is er toegang tot terras en tuin. Ook is er een flinke en praktische bergkast onder de trapopgang. Het elektrisch bedienbare zonnescherm aan het gevelraam is ter overname. De woonkamer is gericht op de tuin en staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken is ingericht met een moderne en strak vormgegeven opstelling die is uitgevoerd in een lichte kleurstelling (hoogglans wit) met een keramiek aanrechtblad in grijze kleurstelling. De keukeninrichting beschikt over veel gevarieerde bergruimte waaronder dubbele lades en een le-mans kast, een kookeiland en een gezellige bar. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, een afzuigkap die fraai is weggewerkt in het plafond, een koffieautomaat, een combinatie oven/stoomoven, een grote koelkast, vaatwasmachine en close in boiler. De keuken is heerlijk licht vanwege het grote gevelraam en de open verbinding met de woonkamer.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Eerste slaapkamer met tapijt vloerafwerking. Tweede slaapkamer met laminaat vloerafwerking. En een derde slaapkamer met vaste kast en eveneens laminaat vloerafwerking. De badkamer is ingericht met een ruime douchegelegenheid (inloopdouche) met thermostaatkraan, een tweede toilet, designradiator en een wastafelmeubel. De badkamer is mechanisch geventileerd, neutraal uitgevoerd en betegeld met een antraciet vloertegel en witte wandtegel.

Tweede verdieping. Overloop met dakvenster, witgoedaansluiting en laminaat vloerafwerking. Op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer met twee dakvensters, schuifkastenwand en een afgescheiden berging met opstelplaats cv-ketel (Remeha 2019) en de omvormer van de 12 zonnepanelen. Ook deze slaapkamer heeft een laminaat vloerafwerking.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gevarieerde bestrating en een parkeerplaats onder de carport. Ook de achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gevarieerd straatwerk ten behoeve van een flink terras, gezellige beplanting en een klein tuinhuisje. De op het zuiden georiënteerde achtertuin biedt voldoende privacy en er is een achterom die afsluitbaar is met een poort. In de voortuin staat een ruime berging die is voorzien van een elektriciteitsaansluiting, in deze berging is ruimte voor opslag en stalling. De straat voor de woning is autoluw ingericht als “woonerf”, heerlijk rustig en vrij van doorgaand verkeer. Naast de parkeerplaats op eigen perceel is er ook in de straat ruim gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

Kenmerkend voor dit type woning zijn de carport en de flinke berging aan de voorzijde van de woning. De woning is gebouwd omstreeks 1975, aan de voor- en achterzijde uitgebouwd en goed onderhouden. Energielabel A. De woning beschikt over uitstekende voorzieningen en een fraaie afwerking met veel extra’s waaronder de nieuwe luxe keukeninrichting, de pvc vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming op de begane grond, het stuc- en schuurwerk, de uitbouw, de kunststof ramen en kozijnen, de nieuwe cv-ketel, de zonnepanelen, de kunststof dakbedekking op de carport en berging, ………………., kortom te veel om op te noemen. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de zuidrand van het dorp op loopafstand van een basisschool, overdekt zwembad, diverse voorzieningen en een (zwem)plas. De verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto inhoud woning circa 433 m³; bruto inhoud carport circa 51 m³ en berging circa 27 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 163 m²; bruto vloeroppervlak carport circa 19 m² en berging circa 9 m²; woonoppervlak circa 126 m²;  gebouwgebonden buitenruimte circa 19 m²;  externe bergruimte circa 7 m²

Een leuk huis met prima voorzieningen en een luxe keuken als echte blikvanger!

Aanvaarding in overleg.