€ 310.000,-- k.k.

Op een rustige locatie binnen de dorpskern gelegen half vrijstaande woning (2/1 kap) met garage en schitterende tuin op een perceel van maar liefst 418 m² eigen grond. Een woning en perceel met een bijzonder vriendelijke uitstraling!

Het dorp Tricht is gelegen aan de rivier de Linge en behoort tot de in 2019 nieuw gevormde gemeente West Betuwe. Fietsend of wandelend over de kronkelende dijk heeft u steeds weer een wisselend uitzicht over deze mooie rivier met haar uiterwaarden. Naar het westen toe komt u per fiets bij het schitterende landgoed Mariënwaerdt in het sfeervolle dorp Beesd; rijdend naar het zuid/oosten komt u in het nabij gelegen dorp Geldermalsen. Geldermalsen biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur en sport. In Tricht is een aantal verenigingen erg actief zodat u, als u dat wilt, al snel betrokken kunt zijn bij de gemeenschap in dit Lingedorp. Met name in het Dorpshuis in Tricht vinden veel activiteiten plaats. De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen in het eigen dorp terecht. Voor de middelbare school wordt veelal uitgeweken naar de scholengemeenschap in Geldermalsen of naar het tevens op fietsafstand gelegen Culemborg. Met de fiets bent u via de vernieuwde spoorbrug in een paar minuten bij het NS-station van Geldermalsen. Rijdend via Geldermalsen en/of Culemborg liggen de snelwegen A2 en A15 op korte afstand, zodat steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam binnen een uur te bereiken zijn. Tricht: een klein dorp met veel gezelligheid én … een eigen Dorpskrant!

Indeling woning

Begane grond die in zijn geheel is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Hal met meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting), trapopgang naar de eerste verdieping en een flinke bergkast onder deze trapopgang. De hal vormt een ruime toegang tot de woning. Het toilet is voorzien van een fonteintje, neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is een klassieke doorzonkamer van ruim 25 m2 met een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De dichte keuken heeft een rechte inrichting in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad en kastruimte. Deze inrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en een bergkast. Eerste, tweede en derde slaapkamer. Badkamer met douchegelegenheid, wastafelmeubel en handdoekenradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping. Overloop met opstelplaats cv-installatie (Remeha 2009), berging en dakvenster. Vierde slaapkamer met dakkapel.

Buitensituatie

De tuin is sfeervol aangelegd met een speelgazon en gevarieerde beplanting in borders. De tuin achter de woning is op het zuiden georiënteerd en biedt een heerlijk royaal en zonnig terras met ruim voldoende privacy. De garage is toegankelijk via een kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. De garage biedt extra ruimte door het opgaande dak. Langs de openbare weg kan geparkeerd worden evenals voor de garage waar op de oprit plaats is voor twee personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is omstreeks 1977 gebouwd en verdient een modernisering. Voorlopig energielabel C. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd. De garage is een prima ruimte voor stalling en opslag maar biedt daarnaast ook uitstekende gebruiksmogelijkheden als hobbyruimte. Het perceelgedeelte naast de bebouwing is een echte verrassing. Een prachtige plek voor een siertuin, moestuin of extra ruimte voor kinderen om te spelen. Het geheel is gelegen in een goede woonomgeving, een sfeervol Betuws Linge-dorp met gevarieerde dorpsbebouwing temidden van een agrarisch rivierlandschap.

Bruto inhoud circa 459 m³; bruto vloeroppervlak circa 170 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 112 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 18 m².

Een woning met een vriendelijke uitstraling op een prachtig perceel.

Aanvaarding in overleg.