V E R K O C H T

Deze vrijstaande semibungalow met grote garage/werkplaats (circa 70 m2) staat centraal in het dorp op een perceel van 470 m² eigen grond. De woning vraagt om onderhoud en is eenvoudig en gedateerd qua afwerking en voorzieningen. Daarentegen is de woning misschien wel ruimer dan gedacht en zijn er de mogelijkheden die u zoekt.

Het dorp Tricht is gelegen aan de rivier de Linge en behoort tot de in 2019 nieuw gevormde gemeente West Betuwe. Fietsend of wandelend over de kronkelende dijk heeft u steeds weer een wisselend uitzicht over deze mooie rivier met haar uiterwaarden. Ten westen van Tricht ligt het schitterende landgoed Mariënwaerdt en het dorp Beesd. Op circa 2 kilometer (fietsafstand) ten zuid/oosten van Tricht ligt het dorpscentrum van Geldermalsen. Geldermalsen biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur en sport. In Tricht zelf is een aantal verenigingen erg actief zodat u, als u dat wilt, al snel betrokken kunt zijn bij de gemeenschap in dit Lingedorp. Met name in het Dorpshuis in Tricht vinden veel activiteiten plaats. De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen in het eigen dorp terecht. Voor de middelbare school wordt veelal uitgeweken naar de scholengemeenschappen in Geldermalsen of naar het tevens op fietsafstand gelegen Culemborg. Met de fiets bent u via de vernieuwde spoorbrug in een paar minuten bij het NS-station van Geldermalsen. Rijdend via Geldermalsen en/of Culemborg liggen de snelwegen A2 en A15 op korte afstand, zodat steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam binnen een uur te bereiken zijn. Tricht: een klein dorp met veel gezelligheid én … een eigen Dorpskrant!

Indeling woning

Begane grond. Hal met meterkast, garderobenis, trapopgang naar de eerste verdieping en een verdiepte kelderkast onder de trapopgang. Toilet met fonteintje. Het toilet  is eenvoudig en gedateerd uitgevoerd. De woonkamer is ruim 20 m² groot en heeft zonwering aan de gevelramen. Eetkamer met een getimmerde lambrisering. Slaapkamer met zonwering aan het gevelraam. Tweede slaapkamer met twee vaste kasten. Badkamer voorzien van douchegelegenheid en een wastafel. De badkamer is eenvoudig en gedateerd uitgevoerd. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. In de keuken is de wasmachine aansluiting, opstelplaats geiser (warmwater voorziening) en een getegelde lambrisering. Het oude aanrecht is verwijderd. Overkapping/Berging met lichtkoepel, uitstortgootsteen en een afgesloten  cv-ruimte (Benraad 1983). Verwarmde werkplaats die toegankelijk is via een loopdeur. De eveneens verwarmde garage/showroom is toegankelijk via een kanteldeur en een loopdeur.

Eerste verdieping. Overloop met dakvenster. Derde slaapkamer en een vierde slaapkamer.

Buitensituatie

Rondom de bungalow is een siertuin aangelegd met een gazon, gevarieerde borders en bestrating. De oprit naast de bungalow en voor de bijgebouwen biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere (personen)auto’s. Gelegen op een prima locatie in de dorpskern. Basisschool, speeltuintje en speelweide zijn op korte (loop)afstand gelegen. Het dorpscentrum van Geldermalsen en het NS-station zijn op fietsafstand.

Bijzonderheden

De woning is in 1967/1968 gebouwd en gedateerd qua afwerking en voorzieningen. De woning vraagt thans om onderhoud en een volledige renovatie. De woning is levensloopbestendig met slaapkamer(s) en een badkamer op de begane grond. De circa 95 m2 bijgebouwen (overkapping/berging, werkplaats en garage/showroom) bieden  uitgebreide en verrassende gebruiksmogelijkheden voor thuiswerken, opslag en stalling van goederen of uiteenlopende hobby’s.

Bruto inhoud woning circa 368 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 268 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 145 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 103 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 99 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 94 m².

Vrijstaand wonen, met veel extra ruimte voor een interessante prijs!

Aanvaarding in overleg.