VERKOCHT

Deze royale en keurig onderhouden eengezinswoning met berging, achterom en heel veel extra’s is op een perceel van 166 m² eigen grond gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Een heerlijk huis met vier slaapkamers waar je echt zo in kunt!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond, geheel voorzien van een betegelde vloerafwerking in een licht grijze kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De hal vormt een vriendelijke toegang tot de woning. Hier bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een ruime bergkast onder de trapopgang. Het toilet heeft een toilet en fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte off white kleurstelling met een decoratieve sierstrip. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. Deze ruim 35 m² grote  en lichte doorzonkamer heeft een eethoek en sfeervolle gashaard met afstandsbediening. Ook is er een handbediend zonnescherm aan het voorgevelraam en de wanden zijn  afgewerkt met stucwerk. De keuken is voorzien van een strakke inrichting in een lichte off white kleurstelling met een grijs composiet aanrechtblad en gevarieerde kastruimte waaronder veel laden en extra kastruimte in een houtdecor. De inrichting is uitgerust met complete hoogwaardige inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, oven, magnetron, rvs-afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasmachine en een elektrische close-in-boiler. Het keukenraam is voorzien van elektrisch bedienbaar screen. Vanuit de keuken is er een achterom en toegang tot terras en tuin. En de keuken heeft extra lichttoetreding via een groot Velux dakvenster.

Eerste verdieping met laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer met een gevelraam met hor en rolluik en een schuurwerk plafondafwerking. Tweede slaapkamer, eveneens met een gevelraam met hor en rolluik. Derde slaapkamer, de ouder slaapkamer, met vaste kast. Ook deze slaapkamer heeft een hor en een rolluik aan het gevelraam. Badkamer met ligbad, inloopdouche met comfortabele deur, wandcloset, designradiator en wastafel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld met een brique vloertegel en witte wandtegel.

Tweede verdieping. Overloop met dakvenster, opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2019), witgoedaansluiting en bergruimte achter knieschotten. Deze overloop is voorzien van een praktisch betegelde vloerafwerking in een licht grijze kleurstelling. Voorts is er op de tweede verdieping een vierde slaapkamer. Deze slaapkamer is zeer royaal, mede vanwege de dakkapel en het hoge plafond. De dakkapel is voorzien van horren en een rolluik.  

De slaapkamer heeft verder nog bergruimte achter knieschotten en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling.

Buitensituatie

De voortuin is keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegd met gevarieerde bestrating, half verharding en beplanting in borders en verhoogde plantvakken, de leilinden zorgen voor extra privacy. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzame bestrating, terrassen en privacy biedende beplanting. De achtertuin biedt voldoende privacy. In de achtertuin staat een ruime houten berging in combinatie met een overkapping. De berging doet prima dienst als stalling en opslag, de overkapping overdekt één van de terrassen en vormt een mooie overgang tussen de woning en de tuin. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. In de straat is ruim gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd omstreeks 1983, keurig onderhouden en heeft energielabel B. De woning beschikt over uitstekende voorzieningen en een fraaie afwerking met veel extra’s waaronder de vloerafwerkingen (in combinatie met vloerverwarming op de begane grond), de luxe keuken, de gashaard, het stuc- en schuurwerk, de dakkapel, de kunststof kozijnen met HR++ glas, de nieuwe cv-ketel, de tuinaanleg, de schuur/overkapping, ………………., kortom te veel om op te noemen. De ligging is zondermeer goed te noemen in een attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen en een leuke speeltuin voor de kinderen. De woning ligt aan de zuidrand van het dorp op loopafstand van een basisschool, diverse voorzieningen en een (zwem)plas. Verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het NS-station van Geldermalsen is op minder dan 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto inhoud woning circa 443 m³; bruto inhoud berging circa 31 m³; bruto vloeroppervlakte woning circa 158 m2; bruto vloeroppervlakte berging circa 10 m2; woonoppervlak circa 127 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte 8 m².

Aanvaarding in overleg.