€ 1.250,-- per maand (excl. BTW)

Zelfstandige kantoorunit in een verzamelgebouw. Circa 220 vierkante meter praktische, uitstekend bereikbare, kantoorruimte voor een aantrekkelijke prijs. Het gehele complex bestaat uit een woning en verschillende bedrijfsruimtes; de kantoorunit aan de straatzijde wordt te huur aangeboden. De ruimte is zelfstandig in de zin dat deze beschikt over een eigen entree en nutsvoorzieningen. Unit bestaande uit meerdere kantoorkamers van verschillende grootte, een pantry, toiletgroep en een grote ruimte die geschikt is om te gebruiken als instructieruimte, showroom, werkruimte of voor opslag van producten.

Locatie. Parkweg 19 ligt vrijwel direct ‘onder’ aan de afrit Beesd van de A2. De Parkweg is de uitvalsweg naar het noorden van het dorp Beesd. Het NS-station ligt ook aan deze zijde van het dorp. De bereikbaarheid is uitstekend. Het vriendelijke dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken.

De indeling is als volgt. U komt binnen in een entree/hal met baliefunctie en kantoorruimte. Rond deze ruimte bevinden zicht drie kantoorkamers van verschillende grootte. Een centrale verkeersruimte geeft toegang tot een pantry, kastruimte en een toiletgroep met voorportaal. Tenslotte is er een royale multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als showroom, werkruimte, instructieruimte of bijvoorbeeld voor opslag van producten.

Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen voor personenauto’s beschikbaar. De ruimte is vanaf de zijkant van het gebouw bereikbaar voor laden en lossen.

Kenmerken: Vloeroppervlak circa 237 m² BVO; circa 219 m² VVO. Inhoud circa 910 m³

Voorwaarden: Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren; kortere periodes zijn bespreekbaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk.