€ 350.000,-- k.k.

Deze garage geschakelde 2/1 kap woning is zeer geschikt voor senioren en/of mindervaliden en is gelegen op een perceel van 275 m² eigen grond in een rustige woonomgeving nabij het dorpscentrum en andere voorzieningen. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een bijkeuken, een garage/berging en achter de woning ligt een leuke tuin. Op de verdieping is nog een grote kamer, ideaal voor bijvoorbeeld hobby’s of logees.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absoluut goede locatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling

Begane grond. Entree/hal met meterkast met nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting, trapopgang naar de eerste verdieping en een betegelde vloerafwerking in een grijs gemêleerde kleurstelling. Toilet met fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling met siertegeltje. De woonkamer is ruim 25 m² groot en straatgericht met een erkerraam aan de voorzijde dat zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Aan het voorgevelraam is een handbediend zonnescherm gemonteerd. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de tuingerichte slaapkamer. De slaapkamer en woonkamer hebben een ruime (variabele) verbinding met elkaar. De badkamer, eveneens op de begane grond, is voorzien van een wastafelmeubel en comfortabele inloopdouche met thermostaatkraan en deur. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling met siertegeltje. De keuken is ingericht met een rechte aanrecht met een grijs gemêleerd kunststof aanrechtblad en onder- en bovenkastjes in een lichte kleurstelling. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriesladen, vaatwasmachine en close-in-boiler. Voor het aanrecht is de vloer in een lichte kleurstelling betegeld. De praktische bijkeuken heeft een wasmachineaansluiting en uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot terras en tuin en deze ruimte is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een licht grijze kleurstelling. De garage/berging heeft een elektrisch bedienbare kanteldeur met loopdeur aan de voorzijde en een loopdeur van en naar de tuin.

Verdieping. Overloop met opstelplaats cv-ketel (Bosch, bouwjaar ca 2015) en bergruimte. Tweede slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten. Deze kamer is uitstekend te gebruiken als tweede slaapkamer, voor hobby’s of als logeerkamer.

Buitensituatie

De voortuin is vriendelijk aangelegd met gevarieerde beplanting en duurzaam straatwerk. De verrassend diepe achtertuin is aangelegd met twee grote terrassen en gevarieerde beplanting. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy. Ter plaatse van het terras in de achtertuin is een elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd. Op de oprit voor de garage kan eenvoudig geparkeerd worden, evenals langs de straat.

Bijzonderheden

Levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning maakt deel uit van een plan van 36 gelijke woningen. De woning is in 1994 gebouwd, keurig onderhouden maar enigszins gedateerd qua afwerking en voorzieningen. Voorlopig energielabel B. Een ideale plek voor mensen die rustig willen wonen, op korte afstand van alle voorzieningen. Het gemeentehuis, het dorpscentrum, de rivier De Linge, de Heemtuin, de kerken en het NS-station zijn allemaal op relatief korte afstand gelegen evenals de uitvalswegen van het dorp.

Bruto vloeroppervlak woning circa 141 m2; bruto vloeroppervlak garage/berging circa 19 m2; woonoppervlak circa 103 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 17 m²; bruto inhoud woning circa 366 m³; bruto inhoud garage/berging circa 60 m³.

De ideale woning voor senioren/mindervaliden!

Aanvaarding in overleg.